Nabeschouwing Moldavië - Griekenland (0-2) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 15 november 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Moldavië het zondag 15 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Griekenland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadionul Zimbru in Chişinău.

Via de Moldavië - Griekenland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moldavië - Griekenland (0-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Moldavië en Griekenland is onder leiding van scheidsrechter Fran Jović geëindigd in een 0-2 overwinning voor Griekenland. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door K. Fortounis, waarmee Greece met 0-1 de leiding nam. Greece vergrootte in de 41e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Bakasetas op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Griekenland.

LIVE Moldavië - Griekenland 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moldavië - Griekenland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Doelpunt Greece Doelpunt K. Fortounis met assist van A. Bakasetas Greece 0-1
41' Doelpunt Greece Doelpunt A. Bakasetas met assist van K. Fortounis Greece 0-2
46' Wissel Moldova Wissel A. Epureanu voor E. Cebotaru Moldova
46' Wissel Moldova Wissel M. Caimacov voor E. Cociuc Moldova
47' Gele kaart Greece Gele kaart voor C. Mavrias Greece
61' Gele kaart Moldova Gele kaart voor I. Jardan Moldova
62' Wissel Greece Wissel G. Kyriakopoulos voor K. Tsimikas Greece
62' Wissel Moldova Wissel I. Turcan voor V. Rata Moldova
65' Wissel Greece Wissel C. Tzolis voor K. Fortounis Greece
72' Wissel Moldova Wissel C. Dros voor V. Damascan Moldova
78' Wissel Greece Wissel T. Chatzigiovanis voor D. Limnios Greece
79' Wissel Greece Wissel G. Giakoumakis voor V. Pavlidis Greece
83' Wissel Moldova Wissel A. Boiciuc voor A. Ionita Moldova
91' Gele kaart Moldova Gele kaart voor V. Posmac Moldova
Video hoogtepunten en samenvatting Moldavië - Griekenland
Opstellingen Moldavië - Griekenland
De opstellingen van Moldavië en Griekenland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moldavië gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Griekenland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Engin Firat
Voorbeschouwing Moldavië - Griekenland

Moldavië en Griekenland spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fran Jović en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Moldavië en Griekenland in de UEFA Nations League vond plaats op 11 oktober 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Griekenland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Griekenland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Moldavië te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Moldavië. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Moldavië 0
Winst Griekenland 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Moldavië op een 4e positie staat, terwijl we Griekenland terugvinden op de 2e plaats.