Nabeschouwing Moldavië - Kosovo (1-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Donderdag 3 september 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Moldavië het donderdag 3 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Kosovo. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Ennio Tardini in Parma.

Via de Moldavië - Kosovo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moldavië - Kosovo (1-1)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Moldavië en Kosovo geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door I. Nicolaescu, waarmee Moldova met 1-0 de leiding nam. Kosovo kwam na 71 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van B. Kololli, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Moldavië - Kosovo 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moldavië - Kosovo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Moldova Doelpunt I. Nicolaescu Moldova 1-0
32' Gele kaart Kosovo Gele kaart voor H. Shala Kosovo
39' Gele kaart Moldova Gele kaart voor S. Platica Moldova
56' Wissel Moldova Wissel E. Cociuc voor M. Caimacov Moldova
60' Wissel Kosovo Wissel F. Hadergjonaj voor M. Vojvoda Kosovo
60' Wissel Kosovo Wissel B. Celina voor H. Shala Kosovo
71' Doelpunt Kosovo Doelpunt B. Kololli met assist van V. Berisha Kosovo 1-1
71' Wissel Moldova Wissel A. Epureanu voor C. Carp Moldova
75' Wissel Kosovo Wissel E. Rashani voor M. Rashica Kosovo
81' Wissel Moldova Wissel D. Marandici voor V. Rata Moldova
Video hoogtepunten en samenvatting Moldavië - Kosovo
Opstellingen Moldavië - Kosovo
De opstellingen van Moldavië en Kosovo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Moldavië gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Kosovo zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Engin Firat
Coach Bernard Challandes
Voorbeschouwing Moldavië - Kosovo

Moldavië en Kosovo spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kai Erik Steen en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Moldavië en Kosovo elkaar treffen in de UEFA Nations League.