Nabeschouwing Montenegro - Cyprus (4-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Dinsdag 17 november 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Montenegro het dinsdag 17 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Cyprus. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Pod Goricom in Podgorica.

Via de Montenegro - Cyprus live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Montenegro - Cyprus (4-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Montenegro en Cyprus is onder leiding van scheidsrechter Eitan Shmuelevich geëindigd in een 4-0 overwinning voor Montenegro. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door S. Jovetic, waarmee Montenegro met 1-0 de leiding nam. Montenegro vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Boljevic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 28e minuut volgde een derde treffer van Montenegro, waarmee A. Boljevic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Montenegro in de 60e minuut, nadat S. Mugosa de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Montenegro.

LIVE Montenegro - Cyprus 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Montenegro - Cyprus teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Montenegro Doelpunt S. Jovetic met assist van M. Vukcevic Montenegro 1-0
14' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor S. Jovetic Montenegro
25' Doelpunt Montenegro Doelpunt A. Boljevic met assist van S. Haksabanovic Montenegro 2-0
28' Doelpunt Montenegro Doelpunt A. Boljevic met assist van S. Jovetic Montenegro 3-0
35' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor G. Kastanos Cyprus
46' Wissel Cyprus Wissel C. Kyriakou voor K. Artymatas Cyprus
48' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor M. Bakic Montenegro
60' Doelpunt Montenegro Doelpunt S. Mugosa met assist van S. Jovetic Montenegro 4-0
61' Wissel Montenegro Wissel V. Savicevic voor S. Jovetic Montenegro
61' Wissel Montenegro Wissel N. Kosovic voor M. Bakic Montenegro
64' Gele kaart Cyprus Gele kaart voor I. Kousoulos Cyprus
65' Wissel Cyprus Wissel M. Tzionis voor A. Kakoulis Cyprus
65' Wissel Cyprus Wissel A. Gogic voor I. Kousoulos Cyprus
66' Wissel Cyprus Wissel L. Loizou voor T. Ioannou Cyprus
68' Gele kaart Montenegro Gele kaart voor I. Vujacic Montenegro
71' Wissel Montenegro Wissel D. Islamovic voor S. Mugosa Montenegro
71' Wissel Montenegro Wissel V. Jovovic voor A. Boljevic Montenegro
72' Wissel Montenegro Wissel R. Radunovic voor A. Scekic Montenegro
85' Wissel Cyprus Wissel A. Makris voor G. Kastanos Cyprus
Video hoogtepunten en samenvatting Montenegro - Cyprus
Opstellingen Montenegro - Cyprus
De opstellingen van Montenegro en Cyprus zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Montenegro gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Cyprus zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Montenegro - Cyprus

Montenegro en Cyprus spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Eitan Shmuelevich en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Montenegro en Cyprus in de UEFA Nations League vond plaats op 5 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Montenegro. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Montenegro favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Cyprus slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Montenegro 1
Winst Cyprus 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Montenegro op een 1e positie staat, terwijl we Cyprus terugvinden op de 4e plaats.