Nabeschouwing Noord-Ierland - Romania (1-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 18 november 2020 - 20:45 uur



In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Noord-Ierland het woensdag 18 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Romania. De wedstrijd wordt gespeeld in Windsor Park in Belfast.

Via de Noord-Ierland - Romania live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noord-Ierland - Romania (1-1)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Noord-Ierland en Romania geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door L. Boyce, waarmee Northern Ireland met 1-0 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Romania het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk E. Bicfalvi die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Noord-Ierland - Romania
Goals
1
1
Balbezit
40%
60%
Schoten totaal
9
7
Schoten op doel
1
3
Aanvallen
117
85
Gevaarlijke aanvallen
55
26
Passes
383
577
Overtredingen
9
14
Buitenspel
2
2
Corners
6
2
Wissels
4
5
LIVE Noord-Ierland - Romania 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noord-Ierland - Romania teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
56' Doelpunt Northern Ireland Doelpunt L. Boyce met assist van M. Smith Northern Ireland 1-0
64' Wissel Romania Wissel V. Mogos voor V. Cretu Romania
64' Wissel Romania Wissel A. Maxim voor D. Man Romania
66' Wissel Northern Ireland Wissel J. Lewis voor M. Kennedy Northern Ireland
66' Wissel Northern Ireland Wissel C. Washington voor L. Boyce Northern Ireland
74' Wissel Romania Wissel E. Bicfalvi voor A. Tosca Romania
79' Wissel Northern Ireland Wissel C. McLaughlin voor J. Magennis Northern Ireland
79' Wissel Northern Ireland Wissel E. Galbraith voor M. Smith Northern Ireland
81' Doelpunt Romania Doelpunt E. Bicfalvi met assist van F. Tanase Romania 1-1
87' Wissel Romania Wissel C. Ganea voor F. Tanase Romania
87' Wissel Romania Wissel A. Baluta voor D. Alibec Romania
Video hoogtepunten en samenvatting Noord-Ierland - Romania
Opstellingen Noord-Ierland - Romania
De opstellingen van Noord-Ierland en Romania zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Noord-Ierland gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Romania zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Ian Baraclough
Basiselftal Noord-Ierland
# Speler Pos.
1 Bailey Peacock-Farrell K
22 Daniel Ballard V
5 Jonny Evans V
20 Craig Cathcart V
19 Michael Smith M
14 Stuart Dallas M
7 Matthew Kennedy M
17 Paddy McNair M
13 Alistair McCann M
9 Liam Boyce A
21 Josh Magennis A
Voorbeschouwing Noord-Ierland - Romania

Noord-Ierland en Romania spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sandro Schärer en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Noord-Ierland en Romania in de UEFA Nations League vond plaats op 4 september 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Noord-Ierland 0
Winst Romania 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Noord-Ierland op een 4e positie staat, terwijl we Romania terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Noord-Ierland - Romania Opstelling Noord-Ierland Opstelling Romania Live Noord-Ierland - Romania Live Noord-Ierland - Romania kijken Noord-Ierland - Romania kijken Live Noord-Ierland - Romania stream Noord-Ierland - Romania Fox Sports Nabeschouwing Noord-Ierland - Romania Uitslag Noord-Ierland - Romania Statistieken Noord-Ierland - Romania UEFA Nations League 2020/2021 Noord-Ierland - Romania wedden Noord-Ierland - Romania gokken Noord-Ierland - Romania Unibet