Nabeschouwing Noorwegen - Servië (0-2) || UEFA Nations League

Dinsdag 27 september 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League neemt Noorwegen het dinsdag 27 september 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Servië. De wedstrijd wordt gespeeld in Ullevaal Stadion in Oslo.

Via de Noorwegen - Servië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Noorwegen - Servië (0-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Noorwegen en Servië is onder leiding van scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz geëindigd in een 0-2 overwinning voor Servië. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door D. Vlahovic, waarmee Serbia met 0-1 de leiding nam. Serbia vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mitrovic op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Servië.

Wedstrijdstatistieken Noorwegen - Servië
Balbezit
47%
53%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
9
8
Schoten op doel
2
5
Aanvallen
111
102
Gevaarlijke aanvallen
54
38
Passes
440
517
Overtredingen
8
10
Buitenspel
0
3
Corners
9
3
Wissels
6
5
LIVE Noorwegen - Servië 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Noorwegen - Servië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
42' Doelpunt Serbia Doelpunt D. Vlahovic met assist van F. Kostic Serbia 0-1
50' Gele kaart Serbia Gele kaart voor F. Kostic Serbia
54' Doelpunt Serbia Doelpunt A. Mitrovic met assist van I. Ilic Serbia 0-2
57' Wissel Norway Wissel J. Larsen voor M. Elyounoussi Norway
57' Wissel Norway Wissel M. Pedersen voor J. Ryerson Norway
57' Wissel Norway Wissel K. Ajer voor F. Aursnes Norway
72' Wissel Serbia Wissel N. Radonjic voor F. Kostic Serbia
72' Wissel Serbia Wissel D. Lazovic voor A. Zivkovic Serbia
74' Wissel Norway Wissel F. Bjorkan voor B. Meling Norway
78' Wissel Norway Wissel P. Berg voor A. Hanche-Olsen Norway
86' Gele kaart Serbia Gele kaart voor S. Pavlovic Serbia
89' Wissel Serbia Wissel S. Babic voor S. Pavlovic Serbia
93' Wissel Serbia Wissel F. Djuricic voor D. Tadic Serbia
93' Wissel Serbia Wissel L. Jovic voor A. Mitrovic Serbia
Video hoogtepunten en samenvatting Noorwegen - Servië
Opstellingen Noorwegen - Servië
De opstellingen van Noorwegen en Servië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Noorwegen gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Servië zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Noorwegen - Servië

Noorwegen en Servië spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Antonio Miguel Mateu Lahoz en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Noorwegen en Servië in de UEFA Nations League vond plaats op 2 juni 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Noorwegen. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Noorwegen favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Servië slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Noorwegen 1
Winst Servië 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Noorwegen op een 2e positie staat, terwijl we Servië terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Noorwegen - Servië Opstelling Noorwegen Opstelling Servië Live Noorwegen - Servië Live Noorwegen - Servië kijken Noorwegen - Servië kijken Live Noorwegen - Servië stream Noorwegen - Servië Fox Sports Nabeschouwing Noorwegen - Servië Uitslag Noorwegen - Servië Statistieken Noorwegen - Servië UEFA Nations League 2022/2023 Noorwegen - Servië wedden Noorwegen - Servië gokken Noorwegen - Servië Unibet