Nabeschouwing Polen - Italië (0-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 11 oktober 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Polen het zondag 11 oktober 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Italië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Energa Gdańsk in Gdańsk.

Via de Polen - Italië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Polen - Italië (0-0)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Polen en Italië geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Italië, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. De meeste kansen waren voor Polen, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter José María Sánchez Martínez niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Polen - Italië 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Polen - Italië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' Gele kaart Poland Gele kaart voor B. Bereszynski Poland
55' Gele kaart Poland Gele kaart voor T. Kedziora Poland
59' Wissel Poland Wissel K. Grosicki voor S. Szymanski Poland
70' Wissel Italy Wissel M. Kean voor F. Chiesa Italy
70' Wissel Poland Wissel A. Milik voor M. Klich Poland
78' Gele kaart Italy Gele kaart voor A. Belotti Italy
78' Wissel Italy Wissel M. Locatelli voor N. Barella Italy
82' Wissel Poland Wissel K. Linetty voor R. Lewandowski Poland
82' Wissel Poland Wissel M. Karbownik voor K. Jozwiak Poland
83' Wissel Italy Wissel F. Caputo voor A. Belotti Italy
83' Wissel Italy Wissel D. Berardi voor L. Pellegrini Italy
91' Gele kaart Italy Gele kaart voor F. Acerbi Italy
Video hoogtepunten en samenvatting Polen - Italië
Opstellingen Polen - Italië
De opstellingen van Polen en Italië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Polen gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Italië zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Polen - Italië

Polen en Italië spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José María Sánchez Martínez en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Polen en Italië in de UEFA Nations League vond plaats op 14 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Italië. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Italië favoriet. 1 keer wist de ploeg van Polen te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Polen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Polen 0
Winst Italië 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Polen op een 3e positie staat, terwijl we Italië terugvinden op de 1e plaats.