Nabeschouwing Schotland - Israël (1-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Vrijdag 4 september 2020 - 20:45 uur



In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Schotland het vrijdag 4 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Israël. De wedstrijd wordt gespeeld in Hampden Park in Glasgow.

Via de Schotland - Israël live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schotland - Israël (1-1)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Schotland en Israël geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 45 minuten. R. Christie maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Scotland vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Israel kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van E. Zahavi, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Schotland - Israël
Goals
1
1
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
11
5
Schoten op doel
2
3
Aanvallen
129
95
Gevaarlijke aanvallen
52
36
Passes
512
542
Overtredingen
13
10
Buitenspel
2
5
Corners
5
4
Wissels
2
3
LIVE Schotland - Israël 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schotland - Israël teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
28' Gele kaart Israel Gele kaart voor D. Peretz Israel
34' Gele kaart Scotland Gele kaart voor J. Forrest Scotland
45' Penalty Scotland Penalty R. Christie Scotland 1-0
72' Wissel Israel Wissel Y. Cohen voor D. Peretz Israel
73' Doelpunt Israel Doelpunt E. Zahavi met assist van M. Dabbur Israel 1-1
74' Wissel Scotland Wissel O. Burke voor L. Dykes Scotland
79' Wissel Scotland Wissel S. Armstrong voor J. McGinn Scotland
79' Wissel Israel Wissel S. Weissman voor M. Dabbur Israel
90' Wissel Israel Wissel D. Glazer voor M. Solomon Israel
Video hoogtepunten en samenvatting Schotland - Israël
Opstellingen Schotland - Israël
De opstellingen van Schotland en Israël zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Schotland gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Israël zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Formatie 3-4-3
Coach Steve Clarke
Formatie 5-3-2
Coach Willibald 'Willi' Ruttensteiner
Basiselftal Israël
# Speler Pos.
18 Ofir Meir Marciano K
2 Eli Dasa V
21 Eitan Tibi V
4 Nir Bitton V
13 Taleb Tawatha V
17 Hatem Abd Elhamed V
6 Bibras Natcho M
8 Dor Peretz M
11 Manor Solomon M
9 Moanes Dabour A
7 Eran Zahavi A
Voorbeschouwing Schotland - Israël

Schotland en Israël spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Slavko Vinčić en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Schotland en Israël in de UEFA Nations League vond plaats op 20 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Schotland. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Schotland als Israël wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Schotland 1
Winst Israël 1
Gelijkspel 0
Totaal 2

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Schotland - Israël Opstelling Schotland Opstelling Israël Live Schotland - Israël Live Schotland - Israël kijken Schotland - Israël kijken Live Schotland - Israël stream Schotland - Israël Fox Sports Nabeschouwing Schotland - Israël Uitslag Schotland - Israël Statistieken Schotland - Israël UEFA Nations League 2020/2021 Schotland - Israël wedden Schotland - Israël gokken Schotland - Israël Unibet