Nabeschouwing Servië - Noorwegen (0-1) || UEFA Nations League 2022/2023

Donderdag 2 juni 2022 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2022/2023 neemt Servië het donderdag 2 juni 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Noorwegen. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Servië - Noorwegen live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Servië - Noorwegen (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Servië en Noorwegen is onder leiding van scheidsrechter Paweł Raczkowski geëindigd in een 0-1 overwinning voor Noorwegen. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 26e minuut door E. Haaland, waarmee Norway met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Noorwegen.

LIVE Servië - Noorwegen 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Servië - Noorwegen teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Gele kaart Norway Gele kaart voor F. Aursnes Norway
26' Doelpunt Norway Doelpunt E. Haaland met assist van M. Pedersen Norway 0-1
46' Wissel Serbia Wissel L. Jovic voor N. Gudelj Serbia
46' Wissel Norway Wissel A. Sorloth voor J. King Norway
61' Gele kaart Serbia Gele kaart voor A. Mitrovic Serbia
67' Wissel Norway Wissel M. Thorsby voor E. Haaland Norway
69' Wissel Serbia Wissel M. Grujic voor S. Lukic Serbia
69' Wissel Serbia Wissel N. Radonjic voor F. Kostic Serbia
69' Wissel Serbia Wissel A. Zivkovic voor D. Lazovic Serbia
75' Wissel Serbia Wissel S. Erakovic voor M. Veljkovic Serbia
75' Wissel Norway Wissel M. Daehli voor S. Berge Norway
75' Wissel Norway Wissel K. Thorstvedt voor F. Aursnes Norway
82' Gele kaart Norway Gele kaart voor B. Meling Norway
88' Wissel Norway Wissel J. Ryerson voor M. Elyounoussi Norway
Video hoogtepunten en samenvatting Servië - Noorwegen
Opstellingen Servië - Noorwegen
De opstellingen van Servië en Noorwegen zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Servië gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Noorwegen zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Servië - Noorwegen

Servië en Noorwegen spelen tegen elkaar in seizoen 2022/2023 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Paweł Raczkowski en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Servië en Noorwegen elkaar treffen in de UEFA Nations League.