Nabeschouwing Servië - Rusland (5-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 18 november 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Servië het woensdag 18 november 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Rusland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Rajko Mitić in Beograd.

Via de Servië - Rusland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Servië - Rusland (5-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Servië en Rusland is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 5-0 overwinning voor Servië. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door N. Radonjic, waarmee Serbia met 1-0 de leiding nam. Serbia vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Jovic op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Serbia, waarmee D. Vlahovic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Serbia geen gas terug, waardoor in de 46e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van L. Jovic. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Serbia. Deze werd gescoord door F. Mladenovic in de 64e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Anthony Taylor en eindigde de wedstrijd dus met een 5-0 stand in het voordeel van Servië.

LIVE Servië - Rusland 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Servië - Rusland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Serbia Doelpunt N. Radonjic Serbia 1-0
25' Doelpunt Serbia Doelpunt L. Jovic met assist van F. Mladenovic Serbia 2-0
31' Wissel Serbia Wissel D. Vlahovic voor N. Radonjic Serbia
41' Doelpunt Serbia Doelpunt D. Vlahovic met assist van L. Jovic Serbia 3-0
46' Doelpunt Serbia Doelpunt L. Jovic met assist van F. Mladenovic Serbia 4-0
46' Wissel Serbia Wissel M. Gacinovic voor N. Maksimovic Serbia
46' Wissel Russia Wissel S. Dzhanaev voor Guilherme Russia
46' Wissel Russia Wissel A. Mostovoy voor A. Miranchuk Russia
46' Wissel Russia Wissel R. Evgenyev voor I. Diveyev Russia
46' Wissel Russia Wissel I. Oblyakov voor A. Miranchuk Russia
48' Gele kaart Russia Gele kaart voor Y. Zhirkov Russia
49' Gele kaart Russia Gele kaart voor A. Zabolotnyi Russia
64' Doelpunt Serbia Doelpunt F. Mladenovic met assist van D. Vlahovic Serbia 5-0
72' Wissel Russia Wissel D. Cheryshev voor A. Zabolotnyi Russia
82' Gele kaart Serbia Gele kaart voor A. Mitrovic Serbia
82' Gele kaart Russia Gele kaart voor I. Oblyakov Russia
90' Gele kaart Serbia Gele kaart voor N. Gudelj Serbia
90' Wissel Serbia Wissel S. Zdjelar voor N. Gudelj Serbia
90' Wissel Serbia Wissel L. Randjelovic voor F. Mladenovic Serbia
90' Wissel Serbia Wissel S. Pavlovic voor S. Mitrovic Serbia
Video hoogtepunten en samenvatting Servië - Rusland
Opstellingen Servië - Rusland
De opstellingen van Servië en Rusland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Servië gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rusland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Servië - Rusland

Servië en Rusland spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Servië en Rusland in de UEFA Nations League vond plaats op 3 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rusland. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Rusland favoriet. 1 keer wist de ploeg van Servië te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Servië. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Servië 0
Winst Rusland 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Servië op een 4e positie staat, terwijl we Rusland terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.