Nabeschouwing Slovenië - Griekenland (0-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Donderdag 3 september 2020 - 20:45 uur



In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Slovenië het donderdag 3 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Griekenland. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Stožice in Ljubljana.

Via de Slovenië - Griekenland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovenië - Griekenland (0-0)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Slovenië en Griekenland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het meeste balbezit was gedurende de wedstrijd voor Griekenland, dat de bal veel in de ploeg hield en daarmee voldoende mogelijkheid had om iets op te bouwen. Griekenland kreeg de meeste kansen op een voorsprong, maar had vandaag niet de scherpte om deze kansen ook daadwerkelijk om te zetten in een doelpunt.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bobby Madden niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Slovenië - Griekenland
Balbezit
39%
61%
Gele kaarten
3
1
Schoten totaal
5
11
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
96
121
Gevaarlijke aanvallen
20
66
Passes
363
562
Buitenspel
3
3
Corners
2
6
Wissels
3
2
LIVE Slovenië - Griekenland 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovenië - Griekenland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
52' Wissel Slovenia Wissel S. Zivec voor R. Rep Slovenia
61' Wissel Slovenia Wissel M. Zajc voor H. Vuckic Slovenia
72' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor M. Blazic Slovenia
76' Wissel Greece Wissel T. Fountas voor V. Pavlidis Greece
77' Gele kaart Greece Gele kaart voor M. Bakakis Greece
78' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor J. Bijol Slovenia
78' Wissel Slovenia Wissel N. Kouter voor J. Bijol Slovenia
87' Wissel Greece Wissel G. Masouras voor P. Mantalos Greece
89' Gele kaart Slovenia Gele kaart voor M. Zajc Slovenia
Video hoogtepunten en samenvatting Slovenië - Griekenland
Opstellingen Slovenië - Griekenland
De opstellingen van Slovenië en Griekenland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slovenië gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Griekenland zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-4-2
Coach Matjaž Kek
Basiselftal Slovenië
# Speler Pos.
1 Jan Oblak K
20 Petar Stojanović V
4 Miha Blažič V
17 Miha Mevlja V
3 Jure Balkovec V
8 Rajko Rep M
6 Jaka Bijol M
21 Amedej Vetrih M
15 Damjan Bohar M
7 Haris Vučkič A
9 Andraž Šporar A
Voorbeschouwing Slovenië - Griekenland

Slovenië en Griekenland spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Slovenië en Griekenland elkaar treffen in de UEFA Nations League.

Resultaat Aantal
Winst Slovenië 0
Winst Griekenland 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Slovenië - Griekenland Opstelling Slovenië Opstelling Griekenland Live Slovenië - Griekenland Live Slovenië - Griekenland kijken Slovenië - Griekenland kijken Live Slovenië - Griekenland stream Slovenië - Griekenland Fox Sports Nabeschouwing Slovenië - Griekenland Uitslag Slovenië - Griekenland Statistieken Slovenië - Griekenland UEFA Nations League 2020/2021 Slovenië - Griekenland wedden Slovenië - Griekenland gokken Slovenië - Griekenland Unibet