Nabeschouwing Slowakije - Israël (2-3) || UEFA Nations League 2020/2021

Woensdag 14 oktober 2020 - 20:45 uur



In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Slowakije het woensdag 14 oktober 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Israël. De wedstrijd wordt gespeeld in City Arena Trnava in Trnava.

Via de Slowakije - Israël live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slowakije - Israël (2-3)

Het UEFA Nations League duel tussen Slowakije en Israël is onder leiding van scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández geëindigd in een 2-3 overwinning voor Israël. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door M. Hamsik, waarmee Slovakia met 1-0 de leiding nam. Slovakia vergrootte in de 38e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Mak op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 68e minuut wist Israel de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via E. Zahavi.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat E. Zahavi de 2-2 maakte voor Israel. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Israel dat in de 89e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat E. Zahavi de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Alejandro José Hernández Hernández bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Israël.

Wedstrijdstatistieken Slowakije - Israël
Goals
2
3
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
13
25
Schoten op doel
5
7
Aanvallen
123
123
Gevaarlijke aanvallen
47
50
Passes
534
534
Overtredingen
12
12
Buitenspel
5
2
Corners
5
3
Wissels
3
4
LIVE Slowakije - Israël 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slowakije - Israël teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
16' Doelpunt Slovakia Doelpunt M. Hamsik Slovakia 1-0
21' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor O. Duda Slovakia
38' Doelpunt Slovakia Doelpunt R. Mak met assist van O. Duda Slovakia 2-0
46' Wissel Israel Wissel O. Arad voor S. Yeini Israel
56' Wissel Slovakia Wissel L. Haraslin voor R. Mak Slovakia
58' Wissel Israel Wissel N. Lavi voor B. Natcho Israel
63' Gele kaart Israel Gele kaart voor O. Dgani Israel
68' Doelpunt Israel Doelpunt E. Zahavi met assist van M. Solomon Israel 2-1
69' Wissel Israel Wissel S. Weissman voor M. Kandil Israel
71' Wissel Slovakia Wissel P. Safranko voor R. Bozenik Slovakia
71' Wissel Slovakia Wissel J. Gregus voor O. Duda Slovakia
76' Doelpunt Israel Doelpunt E. Zahavi met assist van E. Golasa Israel 2-2
89' Doelpunt Israel Doelpunt E. Zahavi met assist van E. Golasa Israel 2-3
93' Wissel Israel Wissel I. Nachmias voor O. Dgani Israel
Video hoogtepunten en samenvatting Slowakije - Israël
Opstellingen Slowakije - Israël
De opstellingen van Slowakije en Israël zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slowakije gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Israël zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Formatie 3-4-2-1
Basiselftal Israël
# Speler Pos.
18 Ofir Meir Marciano K
2 Eli Dasa V
12 Sheran Yeini V
5 Orel Dgani V
21 Eitan Tibi V
13 Maor Kandil V
22 Eyal Golasa M
6 Bibras Natcho M
11 Manor Solomon M
7 Eran Zahavi A
9 Moanes Dabour A
Voorbeschouwing Slowakije - Israël

Slowakije en Israël spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Alejandro José Hernández Hernández en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Slowakije en Israël in de UEFA Nations League vond plaats op 7 september 2020 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Slowakije 0
Winst Israël 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Slowakije op een 4e positie staat, terwijl we Israël terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Slowakije - Israël Opstelling Slowakije Opstelling Israël Live Slowakije - Israël Live Slowakije - Israël kijken Slowakije - Israël kijken Live Slowakije - Israël stream Slowakije - Israël Fox Sports Nabeschouwing Slowakije - Israël Uitslag Slowakije - Israël Statistieken Slowakije - Israël UEFA Nations League 2020/2021 Slowakije - Israël wedden Slowakije - Israël gokken Slowakije - Israël Unibet