Nabeschouwing Slowakije - Tsjechië (1-3) || UEFA Nations League 2020/2021

Vrijdag 4 september 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Slowakije het vrijdag 4 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Tsjechië. De wedstrijd wordt gespeeld in Štadión Tehelné pole in Bratislava.

Via de Slowakije - Tsjechië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slowakije - Tsjechië (1-3)

Het UEFA Nations League duel tussen Slowakije en Tsjechië is onder leiding van scheidsrechter Andris Treimanis geëindigd in een 1-3 overwinning voor Tsjechië. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door V. Coufal, waarmee Czech Republic met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 53e minuut voor dat Czech Republic via B. Dockal op 0-2 kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat M. Krmencik namens Czech Republic het doel wist te vinden in de 86e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Na 88 minuten deed I. Schranz iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Slovakia werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Slovakia echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Tsjechië.

LIVE Slowakije - Tsjechië 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slowakije - Tsjechië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Gele kaart Czech Republic Gele kaart voor V. Darida Czech Republic
17' Wissel Slovakia Wissel A. Zrelak voor O. Duda Slovakia
32' Wissel Slovakia Wissel M. Valjent voor L. Stetina Slovakia
48' Doelpunt Czech Republic Doelpunt V. Coufal Czech Republic 0-1
49' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor R. Bozenik Slovakia
53' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor N. Gyomber Slovakia
53' Penalty Czech Republic Penalty B. Dockal Czech Republic 0-2
65' Wissel Slovakia Wissel I. Schranz voor R. Bozenik Slovakia
68' Wissel Czech Republic Wissel L. Provod voor J. Jankto Czech Republic
72' Wissel Czech Republic Wissel M. Krmencik voor A. Hlozek Czech Republic
75' Gele kaart Slovakia Gele kaart voor J. Kucka Slovakia
86' Wissel Czech Republic Wissel P. Sevcik voor L. Masopust Czech Republic
86' Doelpunt Czech Republic Doelpunt M. Krmencik met assist van V. Darida Czech Republic 0-3
88' Doelpunt Slovakia Doelpunt I. Schranz Slovakia 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Slowakije - Tsjechië
Opstellingen Slowakije - Tsjechië
De opstellingen van Slowakije en Tsjechië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Slowakije gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Tsjechië zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Slowakije - Tsjechië

Slowakije en Tsjechië spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andris Treimanis en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Nations League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Slowakije en Tsjechië in de UEFA Nations League vond plaats op 19 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tsjechië. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Tsjechië favoriet. 2 keer wist de ploeg van Slowakije te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Slowakije. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.