Nabeschouwing Turkije - Hongarije (0-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Donderdag 3 september 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Turkije het donderdag 3 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Hongarije. De wedstrijd wordt gespeeld in Yeni Sivas 4 Eylül Stadyumu in Sivas.

Via de Turkije - Hongarije live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Turkije - Hongarije (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen Turkije en Hongarije is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 0-1 overwinning voor Hongarije. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 80e minuut door D. Szoboszlai, waarmee Hungary met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Hongarije dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, waardoor Hongarije de winst binnen sleepte dankzij een 0-1 overwinning.

LIVE Turkije - Hongarije 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Turkije - Hongarije teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart Turkey Gele kaart voor B. Yilmaz Turkey
45' Gele kaart Hungary Gele kaart voor D. Siger Hungary
46' Wissel Turkey Wissel Y. Yazici voor A. Kutucu Turkey
58' Wissel Turkey Wissel I. Kahveci voor M. Yandas Turkey
59' Gele kaart Hungary Gele kaart voor A. Fiola Hungary
60' Wissel Hungary Wissel A. Schafer voor D. Siger Hungary
71' Wissel Hungary Wissel N. Nikolics voor A. Szalai Hungary
75' Gele kaart Hungary Gele kaart voor A. Lang Hungary
76' Wissel Turkey Wissel K. Karaman voor E. Kilinc Turkey
80' Doelpunt Hungary Doelpunt D. Szoboszlai Hungary 0-1
81' Wissel Hungary Wissel Z. Kalmar voor R. Sallai Hungary
91' Gele kaart Turkey Gele kaart voor I. Kahveci Turkey
Video hoogtepunten en samenvatting Turkije - Hongarije
Opstellingen Turkije - Hongarije
De opstellingen van Turkije en Hongarije zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Turkije gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Hongarije zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.