Nabeschouwing Ukraïne - Spanje (1-0) || UEFA Nations League 2020/2021

Dinsdag 13 oktober 2020 - 20:45 uur



In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Ukraïne het dinsdag 13 oktober 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Spanje. De wedstrijd wordt gespeeld in NSK Olimpijs'kyj in Kiev.

Via de Ukraïne - Spanje live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ukraïne - Spanje (1-0)

Het UEFA Nations League duel tussen Ukraïne en Spanje is onder leiding van scheidsrechter Pawel Gil geëindigd in een 1-0 overwinning voor Ukraïne. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 76e minuut door V. Tsygankov, waarmee Ukraine met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Spanje dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Ukraïne uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Ukraïne - Spanje
Goals
1
0
Balbezit
28%
72%
Schoten totaal
5
22
Schoten op doel
2
8
Aanvallen
57
190
Gevaarlijke aanvallen
19
101
Passes
281
701
Overtredingen
9
8
Buitenspel
3
1
Corners
3
9
Wissels
2
4
LIVE Ukraïne - Spanje 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ukraïne - Spanje teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
46' Wissel Spain Wissel D. Ceballos voor M. Merino Spain
58' Wissel Spain Wissel F. Torres voor A. Fati Spain
58' Wissel Spain Wissel M. Oyarzabal voor Rodrigo Spain
60' Wissel Ukraine Wissel V. Kovalenko voor S. Sydorchuk Ukraine
65' Wissel Ukraine Wissel V. Tsygankov voor O. Zubkov Ukraine
73' Wissel Spain Wissel D. Olmo voor S. Canales Spain
76' Doelpunt Ukraine Doelpunt V. Tsygankov met assist van A. Yarmolenko Ukraine 1-0
Video hoogtepunten en samenvatting Ukraïne - Spanje
Opstellingen Ukraïne - Spanje
De opstellingen van Ukraïne en Spanje zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ukraïne gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Spanje zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Ukraïne - Spanje

Ukraïne en Spanje spelen tegen elkaar in seizoen 2020/2021 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Pawel Gil en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Ukraïne en Spanje in de UEFA Nations League vond plaats op 6 september 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Spanje. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Spanje favoriet. 1 keer wist de ploeg van Ukraïne te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Ukraïne. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Ukraïne 0
Winst Spanje 1
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Ukraïne op een 3e positie staat, terwijl we Spanje terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Ukraïne - Spanje Opstelling Ukraïne Opstelling Spanje Live Ukraïne - Spanje Live Ukraïne - Spanje kijken Ukraïne - Spanje kijken Live Ukraïne - Spanje stream Ukraïne - Spanje Fox Sports Nabeschouwing Ukraïne - Spanje Uitslag Ukraïne - Spanje Statistieken Ukraïne - Spanje UEFA Nations League 2020/2021 Ukraïne - Spanje wedden Ukraïne - Spanje gokken Ukraïne - Spanje Unibet