Nabeschouwing Zwitserland - Duitsland (1-1) || UEFA Nations League 2020/2021

Zondag 6 september 2020 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2020/2021 neemt Zwitserland het zondag 6 september 2020 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Duitsland. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Jakob-Park in Basel.

Via de Zwitserland - Duitsland live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Zwitserland - Duitsland (1-1)

De UEFA Nations League 2020/2021 wedstrijd tussen Zwitserland en Duitsland geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door I. Gundogan, waarmee Germany met 0-1 de leiding nam. Switzerland kwam na 58 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van S. Widmer, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Zwitserland - Duitsland 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Zwitserland - Duitsland teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Germany Doelpunt I. Gundogan met assist van M. Ginter Germany 0-1
30' Gele kaart Germany Gele kaart voor N. Sule Germany
46' Wissel Germany Wissel J. Brandt voor L. Sane Germany
49' Gele kaart Switzerland Gele kaart voor R. Steffen Switzerland
58' Doelpunt Switzerland Doelpunt S. Widmer met assist van B. Embolo Switzerland 1-1
62' Wissel Germany Wissel J. Tah voor N. Sule Germany
64' Wissel Switzerland Wissel S. Zuber voor R. Rodriguez Switzerland
72' Wissel Switzerland Wissel R. Vargas voor B. Embolo Switzerland
78' Wissel Germany Wissel E. Can voor R. Gosens Germany
80' Wissel Switzerland Wissel M. Aebischer voor D. Sow Switzerland
93' Gele kaart Germany Gele kaart voor J. Draxler Germany
Video hoogtepunten en samenvatting Zwitserland - Duitsland
Opstellingen Zwitserland - Duitsland
De opstellingen van Zwitserland en Duitsland zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Zwitserland gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Duitsland zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.