Nabeschouwing San Marino - Moldavië (0-1) || UEFA Nations League 2018

Donderdag 15 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt San Marino het donderdag 15 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Moldavië. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Olimpico di Serravalle in Serravalle.

Via de San Marino - Moldavië live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing San Marino - Moldavië (0-1)

Het UEFA Nations League duel tussen San Marino en Moldavië is onder leiding van scheidsrechter Georgios Kominis geëindigd in een 0-1 overwinning voor Moldavië. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas laat in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 78e minuut door V. Damaşcan, waarmee Moldova met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Moldavië uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE San Marino - Moldavië 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd San Marino - Moldavië teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

37' Gele kaart San Marino Gele kaart voor M. Vitaioli San Marino
46' Wissel Moldova Wissel V. Damaşcan voor I. Nicolăescu Moldova
60' Wissel Moldova Wissel C. Sandu voor E. Cociuc Moldova
64' Gele kaart San Marino Gele kaart voor N. Nanni San Marino
66' Wissel Moldova Wissel A. Dedov voor A. Antoniuc Moldova
77' Wissel San Marino Wissel A. Golinucci voor L. Lunadei San Marino
78' Doelpunt Moldova Doelpunt V. Damaşcan Moldova 0-1
80' Wissel San Marino Wissel F. Tomassini voor M. Vitaioli San Marino
87' Wissel San Marino Wissel A. Hirsch voor A. Grandoni San Marino
94' Gele kaart Moldova Gele kaart voor A. Gaţcan Moldova
Video hoogtepunten en samenvatting San Marino - Moldavië
Opstellingen San Marino - Moldavië
De opstellingen van San Marino en Moldavië zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat San Marino gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Moldavië zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing San Marino - Moldavië

San Marino en Moldavië spelen tegen elkaar in seizoen 2018 van de UEFA Nations League. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Georgios Kominis en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen San Marino en Moldavië in de UEFA Nations League vond plaats op 12 oktober 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Moldavië. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Moldavië favoriet. 1 keer wist de ploeg van San Marino te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor San Marino. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst San Marino 0
Winst Moldavië 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel San Marino op een 4e positie staat, terwijl we Moldavië terugvinden op de 3e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is mistig.