Nabeschouwing Schotland - Israël (3-2) || UEFA Nations League 2018

Dinsdag 20 november 2018 - 20:45 uur

In de UEFA Nations League 2018 neemt Schotland het dinsdag 20 november 2018 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Israël. De wedstrijd wordt gespeeld in Hampden Park in Glasgow.

Via de Schotland - Israël live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Schotland - Israël (3-2)

Het UEFA Nations League duel tussen Schotland en Israël is onder leiding van scheidsrechter Tobias Welz geëindigd in een 3-2 overwinning voor Schotland. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door B. Kayal, waarmee Israel met 0-1 de leiding nam. Scotland kwam in de 34e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Forrest, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 43e minuut zette J. Forrest zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Scotland de leiding in de wedstrijd nam.

Na 64 minuten werd de voorsprong voor Scotland vergroot nadat J. Forrest de 3-1 wist te scoren. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Israel dat in de 75e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat E. Zahavi de 3-2 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tobias Welz en eindigde de wedstrijd dus met een 3-2 stand in het voordeel van Schotland.

LIVE Schotland - Israël 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Schotland - Israël teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Israel Doelpunt B. Kayal met assist van E. Zahavi Israel 0-1
34' Doelpunt Scotland Doelpunt J. Forrest Scotland 1-1
40' Gele kaart Scotland Gele kaart voor C. McGregor Scotland
43' Doelpunt Scotland Doelpunt J. Forrest met assist van R. Christie Scotland 2-1
52' Gele kaart Israel Gele kaart voor L. Taha Israel
64' Doelpunt Scotland Doelpunt J. Forrest met assist van R. Fraser Scotland 3-1
67' Wissel Israel Wissel A. Cohen voor L. Taha Israel
70' Gele kaart Israel Gele kaart voor D. Peretz Israel
73' Wissel Israel Wissel D. Saba voor D. Peretz Israel
75' Doelpunt Israel Doelpunt E. Zahavi Israel 3-2
76' Wissel Scotland Wissel G. Shinnie voor R. Christie Scotland
76' Wissel Scotland Wissel M. Phillips voor S. Armstrong Scotland
85' Wissel Israel Wissel T. Hemed voor T. Tawatha Israel
86' Gele kaart Israel Gele kaart voor O. Ben Harush Israel
87' Wissel Scotland Wissel S. McTominay voor S. Fletcher Scotland
89' Gele kaart Scotland Gele kaart voor M. Phillips Scotland
Video hoogtepunten en samenvatting Schotland - Israël
Opstellingen Schotland - Israël
De opstellingen van Schotland en Israël zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Schotland gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Israël zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.