Nabeschouwing Bayer Leverkusen O19 - Monaco O19 (1-2) || UEFA Youth League 2016/2017

Woensdag 7 december 2016 - 17:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Bayer Leverkusen O19 het woensdag 7 december 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Monaco O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Ulrich-Haberland-Stadion in Leverkusen.

Via de Bayer Leverkusen O19 - Monaco O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayer Leverkusen O19 - Monaco O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Bayer Leverkusen O19 en Monaco O19 is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Monaco O19. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 9e minuut dacht Bayer Leverkusen U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van T. Handwerker. Helaas voor Bayer Leverkusen U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 37e minuut was het Monaco U19 dat via K. Appin dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. I. Cardona dacht na 59 minuten te scoren voor Monaco U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Bayer Leverkusen O19 - Monaco O19
1
2
LIVE Bayer Leverkusen O19 - Monaco O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayer Leverkusen O19 - Monaco O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Bayer Leverkusen U19 Doelpunt T. Handwerker Bayer Leverkusen U19
37' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt K. Appin Monaco U19
46' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel C. Harenbrock voor S. Schreck Bayer Leverkusen U19
56' Gele kaart Bayer Leverkusen U19 Gele kaart voor K. Havertz Bayer Leverkusen U19
58' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor J. Enjolras Monaco U19
59' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt I. Cardona Monaco U19
63' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel U. Osawe voor A. Akkaynak Bayer Leverkusen U19
75' Wissel Bayer Leverkusen U19 Wissel R. González voor J. Bednarczyk Bayer Leverkusen U19
83' Wissel Monaco U19 Wissel N. Alioui voor I. Cardona Monaco U19
Video hoogtepunten en samenvatting Bayer Leverkusen O19 - Monaco O19
Opstellingen Bayer Leverkusen O19 - Monaco O19

Voorbeschouwing Bayer Leverkusen O19 - Monaco O19

Bayer Leverkusen O19 en Monaco O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Bayer Leverkusen O19 en Monaco O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 27 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Monaco O19. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Monaco O19 favoriet. 2 keer wist de ploeg van Bayer Leverkusen O19 te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Bayer Leverkusen O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.