Nabeschouwing Benfica O19 - Napoli O19 (2-0) || UEFA Youth League 2016/2017

Dinsdag 6 december 2016 - 21:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Benfica O19 het dinsdag 6 december 2016 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Napoli O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Caixa Futebol Campus in Seixal.

Via de Benfica O19 - Napoli O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica O19 - Napoli O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Benfica O19 en Napoli O19 is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Benfica O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 47e minuut dacht Benfica U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van João Félix. Helaas voor Benfica U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 75e minuut was het Benfica U19 dat via João Carvalho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Benfica O19 - Napoli O19
2
0
LIVE Benfica O19 - Napoli O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica O19 - Napoli O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor A. Granata Napoli U19
37' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor L. Liguori Napoli U19
40' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor A. Basit Napoli U19
47' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt João Félix Benfica U19
50' Wissel Napoli U19 Wissel G. Esposito voor A. Granata Napoli U19
57' Wissel Napoli U19 Wissel G. Mattera voor A. Basit Napoli U19
62' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor G. De Simone Napoli U19
68' Wissel Benfica U19 Wissel David Tavares voor Vinicius Ferreira Benfica U19
70' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Gedson Fernandes Benfica U19
75' Penalty Benfica U19 Penalty João Carvalho Benfica U19
76' Wissel Napoli U19 Wissel P. Migliaccio voor P. Schiavi Napoli U19
78' Wissel Benfica U19 Wissel Tiago Dias voor João Félix Benfica U19
84' Wissel Benfica U19 Wissel Diogo Mendes voor Florentino Benfica U19
86' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor G. Mattera Napoli U19
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica O19 - Napoli O19
Opstellingen Benfica O19 - Napoli O19

Voorbeschouwing Benfica O19 - Napoli O19

Benfica O19 en Napoli O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Benfica O19 en Napoli O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 28 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Benfica O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Napoli O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.