Nabeschouwing Benfica O19 - Salzburg O19 (1-2) || UEFA Youth League 2016/2017

Maandag 24 april 2017 - 20:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Benfica O19 het maandag 24 april 2017 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centre sportif de Colovray in Nyon.

Via de Benfica O19 - Salzburg O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica O19 - Salzburg O19 (1-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Benfica O19 en Salzburg O19 is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Salzburg O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 29e minuut dacht Benfica U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van José Gomes. Helaas voor Benfica U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 72e minuut was het Salzburg U19 dat via P. Daka dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. A. Schmidt dacht na 76 minuten te scoren voor Salzburg U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 94e minuut moest Salzburg U19 verder met een man minder, nadat S. Ingolitsch een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Benfica O19 - Salzburg O19
1
2
LIVE Benfica O19 - Salzburg O19 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica O19 - Salzburg O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Doelpunt Benfica U19 Doelpunt José Gomes Benfica U19
55' Wissel Salzburg U19 Wissel P. Daka voor N. Meister Salzburg U19
62' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor A. Haidara Salzburg U19
67' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Buta Benfica U19
68' Wissel Salzburg U19 Wissel A. Schmidt voor P. Sturm Salzburg U19
72' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt P. Daka Salzburg U19
73' Wissel Benfica U19 Wissel David Tavares voor João Félix Benfica U19
76' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt A. Schmidt Salzburg U19
83' Wissel Benfica U19 Wissel Vinícius Jaú voor João Filipe Benfica U19
87' Wissel Benfica U19 Wissel Mesaque Dju voor Ricardo Araujo Benfica U19
89' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor Florentino Benfica U19
89' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor S. Ingolitsch Salzburg U19
91' Gele kaart Benfica U19 Gele kaart voor José Gomes Benfica U19
94' Tweede gele kaart Salzburg U19 Tweede gele kaart voor S. Ingolitsch Salzburg U19
96' Wissel Salzburg U19 Wissel B. Lugonja voor H. Wolf Salzburg U19