Nabeschouwing Porto O19 - Leicester City O19 (2-1) || UEFA Youth League 2016/2017

Woensdag 7 december 2016 - 17:00 uur

In de UEFA Youth League 2016/2017 neemt Porto O19 het woensdag 7 december 2016 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro de Treinos e Formação Desportiva PortoGaia in Vila Nova de Gaia.

Via de Porto O19 - Leicester City O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto O19 - Leicester City O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Porto O19 en Leicester City O19 is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Porto O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 21e minuut dacht Porto U19 op voorsprong te komen via een doelpunt van João Cardoso. Helaas voor Porto U19 werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Leicester City U19 dat via E. Moore dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. João Cardoso dacht na 56 minuten te scoren voor Porto U19, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Porto O19 - Leicester City O19
2
1
LIVE Porto O19 - Leicester City O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto O19 - Leicester City O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Doelpunt Porto U19 Doelpunt João Cardoso Porto U19
46' Wissel Porto U19 Wissel J. Arthur voor Diogo Queirós Porto U19
46' Wissel Leicester City U19 Wissel M. Brown voor T. Leshabela Leicester City U19
55' Doelpunt Leicester City U19 Doelpunt E. Moore Leicester City U19
56' Doelpunt Porto U19 Doelpunt João Cardoso Porto U19
63' Wissel Leicester City U19 Wissel K. Edwards-John voor C. Ughelumba Leicester City U19
67' Wissel Leicester City U19 Wissel C. Templeton voor E. Moore Leicester City U19
83' Wissel Porto U19 Wissel Yan Dinghao voor João Cardoso Porto U19
89' Wissel Porto U19 Wissel Michael Morais voor O. Abou Porto U19
93' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor Bruno Costa Porto U19
90' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor Moreto Cassamã Porto U19
Video hoogtepunten en samenvatting Porto O19 - Leicester City O19
Opstellingen Porto O19 - Leicester City O19

Voorbeschouwing Porto O19 - Leicester City O19

Porto O19 en Leicester City O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2016/2017.

De vorige ontmoeting tussen Porto O19 en Leicester City O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 27 september 2016 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Porto O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Leicester City O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.