Nabeschouwing Chelsea O19 - Feyenoord O19 (5-2) || UEFA Youth League 2017/2018

Woensdag 21 februari 2018 - 20:00 uur

In de UEFA Youth League 2017/2018 neemt Chelsea O19 het woensdag 21 februari 2018 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Feyenoord O19. De wedstrijd wordt gespeeld in The EBB Stadium. in Aldershot.

Via de Chelsea O19 - Feyenoord O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea O19 - Feyenoord O19 (5-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Chelsea O19 en Feyenoord O19 is onder leiding van scheidsrechter Roei Reinshreiber geëindigd in een 5-2 overwinning voor Chelsea O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door E. Ampadu, waarmee Chelsea U19 met 1-0 de leiding nam. Chelsea U19 vergrootte in de 10e minuut de voorsprong nadat het via een goal van D. Redan op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 15e minuut wist Feyenoord U19 de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via A. El Bouchataoui.

Na 27 minuten was het B. Reith die de bal in eigen doel werkte, waardoor Chelsea U19 op 3-1 kwam te staan. In de 55e werkte L. Geertruida de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 4-1 kwam te staan. In de 77e minuut was het H. St.Clair van Chelsea U19 wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 5-1 scoorde. Namens Feyenoord U19 mocht N. Lewis in de 82e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 5-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Roei Reinshreiber en eindigde de wedstrijd dus met een 5-2 stand in het voordeel van Chelsea O19.

LIVE Chelsea O19 - Feyenoord O19 5-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea O19 - Feyenoord O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt E. Ampadu met assist van J. Maddox Chelsea U19 1-0
10' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt D. Redan met assist van J. Familio-Castillo Chelsea U19 2-0
15' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt A. El Bouchataoui met assist van W. Burger Feyenoord U19 2-1
27' Eigen doelpunt Chelsea U19 Eigen doelpunt B. Reith Chelsea U19 3-1
31' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor I. Smeulers Feyenoord U19
39' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor E. Ampadu Chelsea U19
49' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor W. Burger Feyenoord U19
46' Wissel Feyenoord U19 Wissel J. Van Leeuwen voor J. Bijlow Feyenoord U19
46' Wissel Chelsea U19 Wissel L. McCormick voor E. Ampadu Chelsea U19
55' Eigen doelpunt Chelsea U19 Eigen doelpunt L. Geertruida Chelsea U19 4-1
58' Gele kaart Feyenoord U19 Gele kaart voor B. Reith Feyenoord U19
63' Wissel Feyenoord U19 Wissel D. Van Der Kust voor J. Zwarts Feyenoord U19
73' Wissel Chelsea U19 Wissel C. Gallagher voor D. Redan Chelsea U19
77' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt H. St.Clair met assist van L. McCormick Chelsea U19 5-1
78' Wissel Feyenoord U19 Wissel R. Huijgen voor C. Toure Feyenoord U19
80' Wissel Chelsea U19 Wissel G. McEachran voor J. Maddox Chelsea U19
82' Doelpunt Feyenoord U19 Doelpunt N. Lewis met assist van A. El Bouchataoui Feyenoord U19 5-2
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea O19 - Feyenoord O19
Opstellingen Chelsea O19 - Feyenoord O19
De opstellingen van Chelsea O19 en Feyenoord O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.