Nabeschouwing Hertha O19 - Qabala O19 (1-0) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Hertha O19 het woensdag 28 november 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Qabala O19.

Via de Hertha O19 - Qabala O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hertha O19 - Qabala O19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Hertha O19 en Qabala O19 is onder leiding van scheidsrechter Ferenc Karakó geëindigd in een 1-0 overwinning voor Hertha O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 11e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg A. Sadikhov van Qabala U19 via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. Een penalty zorgde er later in de 24e minuut voor dat Hertha U19 via M. Kiprit op 1-0 kwam te staan.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Hertha O19.

LIVE Hertha O19 - Qabala O19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hertha O19 - Qabala O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Hertha U19 Gele kaart voor S. Ziemer Hertha U19
11' Penalty gemist Qabala U19 Penalty gemist A. Sadikhov Qabala U19
14' Gele kaart Hertha U19 Gele kaart voor L. Naumann Hertha U19
21' Gele kaart Hertha U19 Gele kaart voor P. Ernesto Hertha U19
24' Penalty Hertha U19 Penalty M. Kiprit Hertha U19 1-0
46' Wissel Hertha U19 Wissel R. Werthmüller voor L. Naumann Hertha U19
46' Wissel Hertha U19 Wissel J. Albrecht voor R. Königsdörffer Hertha U19
56' Wissel Qabala U19 Wissel V. Rzayev voor M. Maharramov Qabala U19
57' Gele kaart Qabala U19 Gele kaart voor F. Hajiyev Qabala U19
60' Gele kaart Hertha U19 Gele kaart voor E. Tamim Hertha U19
64' Wissel Hertha U19 Wissel M. Ramić voor D. Jastrzembski Hertha U19
73' Wissel Hertha U19 Wissel J. Michelbrink voor J. Ngankam Hertha U19
84' Wissel Hertha U19 Wissel M. Gurschke voor E. Tamim Hertha U19
87' Wissel Qabala U19 Wissel A. Mursalov voor S. Gurbanov Qabala U19
87' Wissel Qabala U19 Wissel N. Orujlu voor I. Ingilabli Qabala U19
90' Wissel Qabala U19 Wissel Ü. İsgəndərov voor A. Aghazada Qabala U19
90' Wissel Qabala U19 Wissel N. Aliyev voor R. Nuruyev Qabala U19
Video hoogtepunten en samenvatting Hertha O19 - Qabala O19
Opstellingen Hertha O19 - Qabala O19
De opstellingen van Hertha O19 en Qabala O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Hertha O19 - Qabala O19

Hertha O19 en Qabala O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ferenc Karakó en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hertha O19 en Qabala O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 7 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hertha O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Hertha O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Qabala O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.