Nabeschouwing Hoffenheim O19 - Porto O19 (0-3) || UEFA Youth League 2018/2019

Vrijdag 26 april 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Hoffenheim O19 het vrijdag 26 april 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Porto O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centre sportif de Colovray in Nyon.

Via de Hoffenheim O19 - Porto O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim O19 - Porto O19 (0-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Hoffenheim O19 en Porto O19 is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Porto O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door Romário Baró, waarmee Porto U19 met 0-1 de leiding nam. Porto U19 vergrootte in de 78e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Fábio Silva op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Richting het einde van de wedstrijd volgde een derde goal, nadat Tiago Matos namens Porto U19 het doel wist te vinden in de 88e minuut. Het bleek echter nog niet het laatste wapenfeit van deze wedstrijd.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-3 winst voor Porto O19.

LIVE Hoffenheim O19 - Porto O19 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim O19 - Porto O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Gele kaart Hoffenheim U19 Gele kaart voor S. Lengle Hoffenheim U19
39' Doelpunt Porto U19 Doelpunt Romário Baró Porto U19 0-1
47' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor M. Ndiaye Porto U19
66' Wissel Hoffenheim U19 Wissel Afonso Sousa voor João Mário Hoffenheim U19
66' Wissel Porto U19 Wissel M. John voor M. Bogarde Porto U19
70' Gele kaart Hoffenheim U19 Gele kaart voor L. Görlich Hoffenheim U19
73' Wissel Hoffenheim U19 Wissel B. Landwehr voor A. Onana Hoffenheim U19
75' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor Fabio Vieira Porto U19
77' Wissel Porto U19 Wissel Vitor Ferreira voor Fabio Vieira Porto U19
78' Doelpunt Porto U19 Doelpunt Fábio Silva met assist van Vitor Ferreira Porto U19 0-2
79' Wissel Hoffenheim U19 Wissel T. Linsbichler voor D. Alberico Hoffenheim U19
80' Wissel Hoffenheim U19 Wissel Fábio Silva voor Hoffenheim U19
80' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor J. Keßler A. Nitzl Porto U19
81' Wissel Porto U19 Wissel Gonçalo Borges voor Romário Baró Porto U19
82' Wissel Porto U19 Wissel Tiago Matos voor Tomás Esteves Porto U19
88' Doelpunt Porto U19 Doelpunt Tiago Matos met assist van Fábio Silva Porto U19 0-3