Nabeschouwing Hoffenheim O19 - Shakhtar Donetsk O19 (1-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 27 november 2018 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Hoffenheim O19 het dinsdag 27 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Dietmar-Hopp-Stadion in Sinsheim.

Via de Hoffenheim O19 - Shakhtar Donetsk O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hoffenheim O19 - Shakhtar Donetsk O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2018/2019 wedstrijd tussen Hoffenheim O19 en Shakhtar Donetsk O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 31e minuut door N. Muravskyi, waarmee Shakhtar Donetsk U19 met 0-1 de leiding nam. Hoffenheim U19 kwam na 56 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van A. Onana, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Hoffenheim O19 - Shakhtar Donetsk O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hoffenheim O19 - Shakhtar Donetsk O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Doelpunt Shakhtar Donetsk U19 Doelpunt N. Muravskyi Shakhtar Donetsk U19 0-1
43' Gele kaart Hoffenheim U19 Gele kaart voor M. Geschwill Hoffenheim U19
44' Gele kaart Shakhtar Donetsk U19 Gele kaart voor O. Kashchuk Shakhtar Donetsk U19
56' Doelpunt Hoffenheim U19 Doelpunt A. Onana met assist van L. Görlich Hoffenheim U19 1-1
72' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel K. Prykhodko voor M. Chekh Shakhtar Donetsk U19
72' Gele kaart Shakhtar Donetsk U19 Gele kaart voor M. Chekh Shakhtar Donetsk U19
72' Gele kaart Hoffenheim U19 Gele kaart voor S. Lengle Hoffenheim U19
78' Gele kaart Hoffenheim U19 Gele kaart voor A. Onana Hoffenheim U19
78' Wissel Hoffenheim U19 Wissel I. Elmkies voor A. Onana Hoffenheim U19
83' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel H. Sudakov voor O. Kashchuk Shakhtar Donetsk U19
83' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel D. Kryskiv voor M. Mudryk Shakhtar Donetsk U19
86' Wissel Hoffenheim U19 Wissel B. Landwehr voor D. Alberico Hoffenheim U19
91' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel S. Biblyk voor A. Kulakov Shakhtar Donetsk U19
91' Wissel Hoffenheim U19 Wissel F. Stojilkovic voor T. Heiland Hoffenheim U19
Video hoogtepunten en samenvatting Hoffenheim O19 - Shakhtar Donetsk O19
Opstellingen Hoffenheim O19 - Shakhtar Donetsk O19

Voorbeschouwing Hoffenheim O19 - Shakhtar Donetsk O19

Hoffenheim O19 en Shakhtar Donetsk O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Christophe Pires Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Hoffenheim O19 en Shakhtar Donetsk O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 19 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Hoffenheim O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Hoffenheim O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Shakhtar Donetsk O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Hoffenheim O19 1
Winst Shakhtar Donetsk O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Hoffenheim O19 op een 1e positie staat, terwijl we Shakhtar Donetsk O19 terugvinden op de 4e plaats.