Nabeschouwing Minsk O19 - PAOK O19 (0-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 28 november 2018 - 12:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Minsk O19 het woensdag 28 november 2018 om 12:00 uur in eigen huis op tegen PAOK O19.

Via de Minsk O19 - PAOK O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Minsk O19 - PAOK O19 (0-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Minsk O19 en PAOK O19 is onder leiding van scheidsrechter Dejan Jakimovski geëindigd in een 0-1 overwinning voor PAOK O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 38e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg S. Sazontchik van Minsk U19 via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 60 minuten was het A. Gaitanidis die PAOK U19 op een 0-1 voorsprong zette. Dit was ook direct het enige doelpunt van de wedstrijd, want beide ploegen wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor PAOK O19 uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Minsk O19 - PAOK O19 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Minsk O19 - PAOK O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

38' Penalty gemist Minsk U19 Penalty gemist S. Sazontchik Minsk U19
51' Gele kaart PAOK U19 Gele kaart voor A. Gaitanidis PAOK U19
60' Doelpunt PAOK U19 Doelpunt A. Gaitanidis PAOK U19 0-1
63' Wissel Minsk U19 Wissel P. Seliazneu voor Z. Kandratovich Minsk U19
63' Gele kaart Minsk U19 Gele kaart voor D. Hruzheuski Minsk U19
74' Gele kaart Minsk U19 Gele kaart voor S. Sazontchik Minsk U19
75' Wissel PAOK U19 Wissel S. Maniotis voor T. Pournaras PAOK U19
78' Wissel Minsk U19 Wissel S. Kanash voor S. Sazontchik Minsk U19
85' Wissel PAOK U19 Wissel D. Xifilinos voor A. Gaitanidis PAOK U19
86' Gele kaart Minsk U19 Gele kaart voor P. Seliazneu Minsk U19
Video hoogtepunten en samenvatting Minsk O19 - PAOK O19
Opstellingen Minsk O19 - PAOK O19
De opstellingen van Minsk O19 en PAOK O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Minsk O19 - PAOK O19

Minsk O19 en PAOK O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Dejan Jakimovski en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Minsk O19 en PAOK O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 7 november 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor PAOK O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is PAOK O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Minsk O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Minsk O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.