Nabeschouwing Porto O19 - Lokomotiv Moskou O19 (2-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 6 november 2018 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Porto O19 het dinsdag 6 november 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou O19.

Via de Porto O19 - Lokomotiv Moskou O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto O19 - Lokomotiv Moskou O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Porto O19 en Lokomotiv Moskou O19 is onder leiding van scheidsrechter Robert Hennessy geëindigd in een 2-1 overwinning voor Porto O19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 10e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg T. Suleimanov van Lokomotiv Moskva U19 via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 49 minuten was het Levi Faustino die Porto U19 op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Porto U19 via een goal van João Mário in de 61e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat I. Lapshov namens Lokomotiv Moskva U19 in de 90e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 2-1 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Hennessy, waardoor Porto O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Porto O19 - Lokomotiv Moskou O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto O19 - Lokomotiv Moskou O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor A. Quiñones Porto U19
10' Penalty gemist Lokomotiv Moskva U19 Penalty gemist T. Suleimanov Lokomotiv Moskva U19
19' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor Levi Faustino Porto U19
28' Gele kaart Lokomotiv Moskva U19 Gele kaart voor I. Lapshov Lokomotiv Moskva U19
35' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor Paulo Estrela Porto U19
46' Wissel Porto U19 Wissel Vitor Ferreira voor Romário Baró Porto U19
49' Doelpunt Porto U19 Doelpunt Levi Faustino met assist van Paulo Estrela Porto U19 1-0
56' Wissel Lokomotiv Moskva U19 Wissel N. Iosifov voor D. Tsallagov Lokomotiv Moskva U19
58' Wissel Lokomotiv Moskva U19 Wissel N. Sharkov voor A. Giurdzhan Lokomotiv Moskva U19
61' Doelpunt Porto U19 Doelpunt João Mário met assist van Fábio Silva Porto U19 2-0
68' Wissel Porto U19 Wissel Rodrigo Valente voor João Mário Porto U19
77' Wissel Porto U19 Wissel F. Borges voor A. Quiñones Porto U19
80' Wissel Lokomotiv Moskva U19 Wissel R. Kul voor N. Titkov Lokomotiv Moskva U19
86' Wissel Porto U19 Wissel J. Mendonza voor Fábio Silva Porto U19
87' Gele kaart Lokomotiv Moskva U19 Gele kaart voor N. PoIarkov Lokomotiv Moskva U19
89' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor Tiago Matos Porto U19
90' Doelpunt Lokomotiv Moskva U19 Doelpunt I. Lapshov met assist van T. Suleimanov Lokomotiv Moskva U19 2-1
91' Gele kaart Lokomotiv Moskva U19 Gele kaart voor T. Suleimanov Lokomotiv Moskva U19
91' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor B. Takang Porto U19
Video hoogtepunten en samenvatting Porto O19 - Lokomotiv Moskou O19
Opstellingen Porto O19 - Lokomotiv Moskou O19
De opstellingen van Porto O19 en Lokomotiv Moskou O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.