Nabeschouwing Tottenham Hotspur O19 - PSV O19 (2-0) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 6 november 2018 - 13:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Tottenham Hotspur O19 het dinsdag 6 november 2018 om 13:00 uur in eigen huis op tegen PSV O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Hotspur Way Training Centre in London.

Via de Tottenham Hotspur O19 - PSV O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur O19 - PSV O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Tottenham Hotspur O19 en PSV O19 is onder leiding van scheidsrechter Ian McNabb geëindigd in een 2-0 overwinning voor Tottenham Hotspur O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Tottenham Hotspur U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Fagan-Walcott. Laat in de wedstrijd wist Tottenham Hotspur U19 opnieuw te scoren. In de 92e minuut was het T. Parrott die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Tottenham Hotspur U19.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Tottenham Hotspur O19.

LIVE Tottenham Hotspur O19 - PSV O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur O19 - PSV O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Tottenham Hotspur U19 Doelpunt M. Fagan-Walcott met assist van J. Bowden Tottenham Hotspur U19 1-0
36' Gele kaart Tottenham Hotspur U19 Gele kaart voor J. Brown Tottenham Hotspur U19
46' Wissel PSV U19 Wissel M. Kjolo voor A. Mendonça PSV U19
48' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor M. Sadílek PSV U19
55' Wissel Tottenham Hotspur U19 Wissel T. Oakley-Boothe voor J. Bowden Tottenham Hotspur U19
57' Wissel PSV U19 Wissel C. Madueke voor J. Piroe PSV U19
68' Wissel PSV U19 Wissel Z. Aboukhlal voor S. Sidibe PSV U19
69' Wissel Tottenham Hotspur U19 Wissel D. Markanday voor P. Patterson Tottenham Hotspur U19
80' Wissel PSV U19 Wissel D. Timan voor N. Thomas PSV U19
78' Wissel Tottenham Hotspur U19 Wissel J. Roles voor P. Maghoma Tottenham Hotspur U19
87' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor R. Zeegers PSV U19
91' Gele kaart Tottenham Hotspur U19 Gele kaart voor J. Lloyd-Bennett Tottenham Hotspur U19
92' Doelpunt Tottenham Hotspur U19 Doelpunt T. Parrott met assist van J. Lloyd-Bennett Tottenham Hotspur U19 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur O19 - PSV O19
Opstellingen Tottenham Hotspur O19 - PSV O19
De opstellingen van Tottenham Hotspur O19 en PSV O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.