Nabeschouwing Astana O19 - Maccabi Petah Tikva U19 (1-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Zaterdag 5 oktober 2019 - 11:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Astana O19 het zaterdag 5 oktober 2019 om 11:00 uur in eigen huis op tegen Maccabi Petah Tikva U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Astana Arena in Nur-Sultan.

Via de Astana O19 - Maccabi Petah Tikva U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Astana O19 - Maccabi Petah Tikva U19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Astana O19 en Maccabi Petah Tikva U19 is onder leiding van scheidsrechter Aleksandrs Golubevs geëindigd in een 1-0 overwinning voor Astana O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door S. Basmanov, waarmee Astana U19 met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Maccabi Petah Tikva U19 dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Astana O19.

LIVE Astana O19 - Maccabi Petah Tikva U19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Astana O19 - Maccabi Petah Tikva U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Astana U19 Doelpunt S. Basmanov met assist van V. Prokopenko Astana U19 1-0
31' Wissel Astana U19 Wissel A. Dyussembayev voor Z. Kalmakhambet Astana U19
41' Gele kaart Astana U19 Gele kaart voor A. Umbitaliyev Astana U19
44' Wissel Maccabi Petah Tikva U19 Wissel Y. Songauker voor T. Benbenisty Maccabi Petah Tikva U19
46' Wissel Maccabi Petah Tikva U19 Wissel D. Joulani voor E. Bader Maccabi Petah Tikva U19
46' Wissel Astana U19 Wissel A. Murzabek voor A. Sabyr Astana U19
56' Wissel Maccabi Petah Tikva U19 Wissel D. Shimon voor I. Noy Maccabi Petah Tikva U19
72' Wissel Astana U19 Wissel A. Ilyassov voor B. Akhayev Astana U19
78' Wissel Astana U19 Wissel A. Nurzhanuly voor V. Prokopenko Astana U19
78' Wissel Maccabi Petah Tikva U19 Wissel A. Altoury voor J. Aizen Maccabi Petah Tikva U19
94' Gele kaart Astana U19 Gele kaart voor A. Nurbay Astana U19
Video hoogtepunten en samenvatting Astana O19 - Maccabi Petah Tikva U19
Opstellingen Astana O19 - Maccabi Petah Tikva U19

Voorbeschouwing Astana O19 - Maccabi Petah Tikva U19

Astana O19 en Maccabi Petah Tikva U19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksandrs Golubevs en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Astana O19 en Maccabi Petah Tikva U19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.