Nabeschouwing Barcelona O19 - PSV O19 (2-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 18 september 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Barcelona O19 het dinsdag 18 september 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen PSV O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Mini Estadi in Barcelona.

Via de Barcelona O19 - PSV O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Barcelona O19 - PSV O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Barcelona O19 en PSV O19 is onder leiding van scheidsrechter Jérôme Brisard geëindigd in een 2-1 overwinning voor Barcelona O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door Lucas De Vega, waarmee Barcelona U19 met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van K. De La Fuente zorgde ervoor dat PSV U19 op 1-1 kwam te staan in de 77e minuut. In de 88e minuut zette N. Gonzalez zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Barcelona U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jérôme Brisard, waardoor Barcelona O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Barcelona O19 - PSV O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Barcelona O19 - PSV O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt Lucas De Vega met assist van Nils Mortimer Barcelona U19 1-0
15' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor A. Orellana Barcelona U19
25' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor J. Teze PSV U19
42' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor M. Sadílek PSV U19
46' Wissel PSV U19 Wissel D. Timan voor K. Oostenbrink PSV U19
47' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Arnau Comas Barcelona U19
59' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Monchu Barcelona U19
63' Wissel Barcelona U19 Wissel Alvaro Sanz voor Monchu Barcelona U19
77' Eigen doelpunt PSV U19 Eigen doelpunt K. De La Fuente PSV U19 1-1
78' Wissel PSV U19 Wissel S. Sidibe voor N. Thomas PSV U19
78' Wissel Barcelona U19 Wissel N. Gonzalez voor A. Orellana Barcelona U19
81' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor Juan Miranda Barcelona U19
83' Gele kaart Barcelona U19 Gele kaart voor N. Gonzalez Barcelona U19
85' Wissel Barcelona U19 Wissel S. Serrano voor Lucas De Vega Barcelona U19
85' Wissel Barcelona U19 Wissel B. Fati voor Nils Mortimer Barcelona U19
85' Wissel PSV U19 Wissel M. Kjolo voor M. Ihattaren PSV U19
88' Doelpunt Barcelona U19 Doelpunt N. Gonzalez met assist van K. De La Fuente Barcelona U19 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Barcelona O19 - PSV O19
Opstellingen Barcelona O19 - PSV O19

Voorbeschouwing Barcelona O19 - PSV O19

Barcelona O19 en PSV O19 treffen elkaar in de 1e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jérôme Brisard en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Youth League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Barcelona O19 en PSV O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.