Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Ajax O19 (2-2) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 2 oktober 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Bayern Munchen O19 het dinsdag 2 oktober 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Ajax O19. De wedstrijd wordt gespeeld in FC Bayern Campus Platz 1 in Munich.

Via de Bayern Munchen O19 - Ajax O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bayern Munchen O19 - Ajax O19 (2-2)

De UEFA Youth League 2018/2019 wedstrijd tussen Bayern Munchen O19 en Ajax O19 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Ajax U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van N. Lang. Bayern U19 kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van L. Mai, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette M. Shabani zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Bayern U19 de leiding in de wedstrijd nam.

In de slotfase van de wedstrijd viel dan toch nog de gelijkmaker voor Ajax U19 nadat S. Botman in de 90e minuut wist te scoren en daarmee de stand op 2-2 zette. Uiteindelijk bleek dit het laatste doelpunt van de wedstrijd te zijn.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bayern Munchen O19 - Ajax O19 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bayern Munchen O19 - Ajax O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt N. Lang met assist van V. Jensen Ajax U19 0-1
15' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor J. Timber Ajax U19
22' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor L. Mai Bayern U19
59' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt L. Mai Bayern U19 1-1
60' Wissel Ajax U19 Wissel L. van Gelderen voor N. Lang Ajax U19
70' Doelpunt Bayern U19 Doelpunt M. Shabani Bayern U19 2-1
75' Wissel Ajax U19 Wissel S. Schon voor V. Jensen Ajax U19
76' Wissel Bayern U19 Wissel M. Pudić voor M. Zylla Bayern U19
77' Wissel Bayern U19 Wissel J. Butler voor J. Zirkzee Bayern U19
90' Doelpunt Ajax U19 Doelpunt S. Botman Ajax U19 2-2
91' Gele kaart Bayern U19 Gele kaart voor C. Früchtl Bayern U19
92' Gele kaart Ajax U19 Gele kaart voor S. Botman Ajax U19
Video hoogtepunten en samenvatting Bayern Munchen O19 - Ajax O19
Opstellingen Bayern Munchen O19 - Ajax O19
De opstellingen van Bayern Munchen O19 en Ajax O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.