Nabeschouwing Chelsea O19 - Valencia O19 (3-3) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 17 september 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Chelsea O19 het dinsdag 17 september 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Valencia O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Cobham Training Centre in Stoke d'Abernon.

Via de Chelsea O19 - Valencia O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea O19 - Valencia O19 (3-3)

De UEFA Youth League 2019/2020 wedstrijd tussen Chelsea O19 en Valencia O19 geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 3-3 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door H. Gonzalez, waarmee Valencia U19 met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van F. Anjorin in de 13e minuut zorgde er even later voor dat Chelsea U19 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 23e minuut zette K. Koindredi zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Valencia U19 de leiding in de wedstrijd nam.

F. Anjorin zette Chelsea U19 even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Paul McLaughlin toegekende penalty wist te benutten. Chelsea U19 leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 61 minuten op voorsprong na een goal van A. Broja: 3-2. Uiteindelijk viel dan alsnog de gelijkmaker voor Valencia U19. In de 84e minuut was het K. Koindredi die belangrijk was voor de ploeg door de 3-3 te maken.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Paul McLaughlin en eindigde de wedstrijd dus met een 3-3 stand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Chelsea O19 - Valencia O19 3-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea O19 - Valencia O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Valencia U19 Doelpunt H. Gonzalez met assist van P. Aleman Valencia U19 0-1
13' Penalty Chelsea U19 Penalty F. Anjorin Chelsea U19 1-1
23' Doelpunt Valencia U19 Doelpunt K. Koindredi Valencia U19 1-2
36' Penalty Chelsea U19 Penalty F. Anjorin Chelsea U19 2-2
61' Doelpunt Chelsea U19 Doelpunt A. Broja met assist van T. Lamptey Chelsea U19 3-2
63' Wissel Valencia U19 Wissel J. Contell voor N. Ndombasi Valencia U19
64' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor T. Lamptey Chelsea U19
67' Wissel Chelsea U19 Wissel L. Colwill voor T. Lamptey Chelsea U19
71' Wissel Valencia U19 Wissel I. Garre voor P. Aleman Valencia U19
71' Wissel Chelsea U19 Wissel M. Lewis voor F. Anjorin Chelsea U19
71' Wissel Valencia U19 Wissel X. Estacio voor H. Gonzalez Valencia U19
83' Gele kaart Chelsea U19 Gele kaart voor C. Mola Chelsea U19
84' Doelpunt Valencia U19 Doelpunt K. Koindredi Valencia U19 3-3
89' Wissel Valencia U19 Wissel F. Magraner voor P. Gozalbez Valencia U19
91' Wissel Chelsea U19 Wissel G. Nunn voor A. Broja Chelsea U19
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea O19 - Valencia O19
Opstellingen Chelsea O19 - Valencia O19
De opstellingen van Chelsea O19 en Valencia O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.