Nabeschouwing Club Brugge O19 - Monaco O19 (2-3) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 24 oktober 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Club Brugge O19 het woensdag 24 oktober 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Monaco O19.

Via de Club Brugge O19 - Monaco O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Club Brugge O19 - Monaco O19 (2-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Club Brugge O19 en Monaco O19 is onder leiding van scheidsrechter Fran Jović geëindigd in een 2-3 overwinning voor Monaco O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door L. Abanda Mfomo, waarmee Monaco U19 met 0-1 de leiding nam. Club Brugge U19 kwam in de 33e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Fadiga, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 66e minuut zette G. Gouano zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Monaco U19 de leiding in de wedstrijd nam.

Na 77 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat C. De Ketelaere de 2-2 maakte voor Club Brugge U19. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Monaco U19 dat in de 94e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat G. Gouano de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fran Jović bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Monaco O19.

LIVE Club Brugge O19 - Monaco O19 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Club Brugge O19 - Monaco O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt L. Abanda Mfomo met assist van W. Isidor Monaco U19 0-1
33' Doelpunt Club Brugge U19 Doelpunt N. Fadiga met assist van S. Voet Club Brugge U19 1-1
63' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor S. Voet Club Brugge U19
66' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt G. Gouano met assist van G. Biancone Monaco U19 1-2
67' Wissel Club Brugge U19 Wissel C. De Ketelaere voor M. Cambier Club Brugge U19
74' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor K. Thuram-Ulie Monaco U19
77' Doelpunt Club Brugge U19 Doelpunt C. De Ketelaere met assist van M. De Cuyper Club Brugge U19 2-2
81' Wissel Club Brugge U19 Wissel A. Ugur voor M. De Cuyper Club Brugge U19
81' Wissel Club Brugge U19 Wissel X. Blomme voor S. Asoma Club Brugge U19
91' Wissel Monaco U19 Wissel F. Antognelli voor K. Thuram-Ulie Monaco U19
93' Wissel Club Brugge U19 Wissel L. Dendoncker voor C. Ngonge Club Brugge U19
94' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt G. Gouano met assist van L. Abanda Mfomo Monaco U19 2-3
96' Wissel Monaco U19 Wissel D. Čolina voor A. Silva Monaco U19
Video hoogtepunten en samenvatting Club Brugge O19 - Monaco O19
Opstellingen Club Brugge O19 - Monaco O19
De opstellingen van Club Brugge O19 en Monaco O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.