Nabeschouwing Crvena Zvezda O19 - Napoli O19 (1-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 18 september 2018 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Crvena Zvezda O19 het dinsdag 18 september 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Napoli O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion na Banovom brdu in Beograd.

Via de Crvena Zvezda O19 - Napoli O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crvena Zvezda O19 - Napoli O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2018/2019 wedstrijd tussen Crvena Zvezda O19 en Napoli O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door A. Senese, waarmee Napoli U19 met 0-1 de leiding nam. Crvena Zvezda U19 kwam na 17 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van D. Joveljić, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Crvena Zvezda O19 - Napoli O19
1
1
LIVE Crvena Zvezda O19 - Napoli O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crvena Zvezda O19 - Napoli O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

13' Doelpunt Napoli U19 Doelpunt A. Senese met assist van G. Gaetano Napoli U19 0-1
17' Doelpunt Crvena Zvezda U19 Doelpunt D. Joveljić met assist van A. Terzić Crvena Zvezda U19 1-1
41' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor D. Kukolj Crvena Zvezda U19
52' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor B. Jocic Crvena Zvezda U19
59' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor K. Zedadka Napoli U19
59' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel I. Stojanovic voor B. Jocic Crvena Zvezda U19
59' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel M. Dordevic voor L. Velikić Crvena Zvezda U19
62' Wissel Napoli U19 Wissel A. Zanoli voor K. Zedadka Napoli U19
63' Wissel Napoli U19 Wissel A. Mancini voor G. Guadagni Napoli U19
63' Wissel Napoli U19 Wissel A. Lovisa voor R. Mamas Napoli U19
68' Gele kaart Napoli U19 Gele kaart voor A. Mancini Napoli U19
71' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel M. Dedijer voor I. Stojančić Crvena Zvezda U19
72' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel N. Stajić voor D. Kukolj Crvena Zvezda U19
75' Wissel Napoli U19 Wissel N. DAlessandro voor M. Saporetti Napoli U19
75' Wissel Napoli U19 Wissel C. Manzi voor G. Calvano Napoli U19
77' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor D. Jovicic Crvena Zvezda U19
85' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel M. Milikic voor N. Adžibaba Crvena Zvezda U19
Video hoogtepunten en samenvatting Crvena Zvezda O19 - Napoli O19
Opstellingen Crvena Zvezda O19 - Napoli O19
De opstellingen van Crvena Zvezda O19 en Napoli O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.