Nabeschouwing Domzale O19 - Viitorul O19 (2-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 22 oktober 2019 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Domzale O19 het dinsdag 22 oktober 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Viitorul O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Športni Park in Domžale.

Via de Domzale O19 - Viitorul O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Domzale O19 - Viitorul O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Domzale O19 en Viitorul O19 is onder leiding van scheidsrechter Nikola Popov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Domzale O19. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Domzale U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van T. Svetlin. Viitorul U19 kreeg via L. Munteanu in de 36e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Nikola Popov de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 41e werd de voorsprong voor Domzale U19 verdubbeld dankzij een doelpunt van T. Pantelic.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Domzale O19.

LIVE Domzale O19 - Viitorul O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Domzale O19 - Viitorul O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Domzale U19 Doelpunt T. Svetlin Domzale U19 1-0
16' Gele kaart Viitorul U19 Gele kaart voor A. Crivac Viitorul U19
36' Penalty gemist Viitorul U19 Penalty gemist L. Munteanu Viitorul U19
41' Doelpunt Domzale U19 Doelpunt T. Pantelic met assist van T. Svetlin Domzale U19 2-0
42' Gele kaart Domzale U19 Gele kaart voor T. Pantelic Domzale U19
46' Gele kaart Domzale U19 Gele kaart voor B. Markus Domzale U19
51' Gele kaart Viitorul U19 Gele kaart voor C. Grameni Viitorul U19
65' Wissel Viitorul U19 Wissel A. Georgescu voor G. Darius Viitorul U19
65' Wissel Viitorul U19 Wissel R. Mustaca voor R. Vilea Viitorul U19
73' Wissel Viitorul U19 Wissel R. Voicu voor C. Grameni Viitorul U19
77' Gele kaart Domzale U19 Gele kaart voor Z. Repas Domzale U19
79' Wissel Domzale U19 Wissel M. Coz voor T. Pantelic Domzale U19
87' Gele kaart Domzale U19 Gele kaart voor M. Vrhovnik Domzale U19
88' Wissel Viitorul U19 Wissel T. Birzu voor A. Crivac Viitorul U19
91' Wissel Domzale U19 Wissel D. Mitrovic voor M. Vrhovnik Domzale U19
91' Gele kaart Viitorul U19 Gele kaart voor A. Georgescu Viitorul U19
Video hoogtepunten en samenvatting Domzale O19 - Viitorul O19
Opstellingen Domzale O19 - Viitorul O19
De opstellingen van Domzale O19 en Viitorul O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.