Nabeschouwing Dynamo Kiev O19 - Shkendija O19 (8-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 2 oktober 2019 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Dynamo Kiev O19 het woensdag 2 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shkendija O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Dynamo im. Valery Lobanovsky in Kyjiv.

Via de Dynamo Kiev O19 - Shkendija O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dynamo Kiev O19 - Shkendija O19 (8-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Dynamo Kiev O19 en Shkendija O19 is onder leiding van scheidsrechter Rauf Jabarov geëindigd in een 8-0 overwinning voor Dynamo Kiev O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 8-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 2 minuten. V. Vanat maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Dynamo Kyiv U19 vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. Dynamo Kyiv U19 vergrootte in de 13e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Y. Nadolskyi op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 25e minuut volgde een derde treffer van Dynamo Kyiv U19, waarmee V. Voloshyn zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Dynamo Kyiv U19 geen gas terug, waardoor in de 41e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Y. Nadolskyi. De 5-0 voor Dynamo Kyiv U19 volgde even later in de 51e minuut nadat V. Vanat namens zijn team opnieuw wist te scoren. In de 56e minuut was het A. Shulianskyi van Dynamo Kyiv U19 wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 6-0 scoorde. Het volgende doelpunt van Dynamo Kyiv U19 viel in de 75e minuut en betekende de 7-0. Het doelpunt kwam op naam van V. Voloshyn. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Dynamo Kyiv U19. Het was I. Isaienko die in de 96e minuut de stand op 8-0 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rauf Jabarov bij een 8-0 eindstand in het voordeel van Dynamo Kiev O19.

LIVE Dynamo Kiev O19 - Shkendija O19 8-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dynamo Kiev O19 - Shkendija O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Penalty Dynamo Kyiv U19 Penalty V. Vanat Dynamo Kyiv U19 1-0
13' Doelpunt Dynamo Kyiv U19 Doelpunt Y. Nadolskyi met assist van V. Voloshyn Dynamo Kyiv U19 2-0
25' Doelpunt Dynamo Kyiv U19 Doelpunt V. Voloshyn met assist van Y. Nadolskyi Dynamo Kyiv U19 3-0
38' Gele kaart Shkendija U19 Gele kaart voor B. Redjepi Shkendija U19
41' Doelpunt Dynamo Kyiv U19 Doelpunt Y. Nadolskyi met assist van V. Voloshyn Dynamo Kyiv U19 4-0
46' Wissel Dynamo Kyiv U19 Wissel V. Bliznichenko voor D. Yefimenko Dynamo Kyiv U19
46' Wissel Shkendija U19 Wissel O. Rakipi voor F. Ademi Shkendija U19
46' Wissel Shkendija U19 Wissel G. Gashi voor A. Jakupi Shkendija U19
51' Doelpunt Dynamo Kyiv U19 Doelpunt V. Vanat met assist van D. Skorko Dynamo Kyiv U19 5-0
56' Doelpunt Dynamo Kyiv U19 Doelpunt A. Shulianskyi met assist van V. Voloshyn Dynamo Kyiv U19 6-0
60' Wissel Dynamo Kyiv U19 Wissel O. Syrota voor I. Zabarnyi Dynamo Kyiv U19
60' Wissel Dynamo Kyiv U19 Wissel J. Okoro voor Y. Nadolskyi Dynamo Kyiv U19
60' Wissel Dynamo Kyiv U19 Wissel I. Isaienko voor V. Vanat Dynamo Kyiv U19
64' Wissel Shkendija U19 Wissel R. Alii voor B. Redjepi Shkendija U19
64' Wissel Shkendija U19 Wissel D. Elezi voor E. Spahiu Shkendija U19
71' Wissel Dynamo Kyiv U19 Wissel R. Bodnia voor A. Shulianskyi Dynamo Kyiv U19
75' Doelpunt Dynamo Kyiv U19 Doelpunt V. Voloshyn met assist van M. Mykhailenko Dynamo Kyiv U19 7-0
76' Wissel Shkendija U19 Wissel E. Nuredini voor A. Zuber Shkendija U19
88' Gele kaart Dynamo Kyiv U19 Gele kaart voor J. Okoro Dynamo Kyiv U19
96' Penalty Dynamo Kyiv U19 Penalty I. Isaienko Dynamo Kyiv U19 8-0
Video hoogtepunten en samenvatting Dynamo Kiev O19 - Shkendija O19
Opstellingen Dynamo Kiev O19 - Shkendija O19

Voorbeschouwing Dynamo Kiev O19 - Shkendija O19

Dynamo Kiev O19 en Shkendija O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rauf Jabarov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dynamo Kiev O19 en Shkendija O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.