Nabeschouwing Maccabi Petah Tikva U19 - Stade Rennes U19 (0-1) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 4 december 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Maccabi Petah Tikva U19 het woensdag 4 december 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Stade Rennes U19.

Via de Maccabi Petah Tikva U19 - Stade Rennes U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Maccabi Petah Tikva U19 - Stade Rennes U19 (0-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Maccabi Petah Tikva U19 en Stade Rennes U19 is onder leiding van scheidsrechter Nikolas Neokleous geëindigd in een 0-1 overwinning voor Stade Rennes U19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 61e minuut door G. Rutter, waarmee Stade Rennes U19 met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Stade Rennes U19 dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Stade Rennes U19 uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Maccabi Petah Tikva U19 - Stade Rennes U19 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Maccabi Petah Tikva U19 - Stade Rennes U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

61' Doelpunt Stade Rennes U19 Doelpunt G. Rutter met assist van A. Kereoudan Stade Rennes U19 0-1
64' Wissel Maccabi Petah Tikva U19 Wissel D. Shimon voor E. Bader Maccabi Petah Tikva U19
64' Wissel Maccabi Petah Tikva U19 Wissel D. Joulani voor L. Abada Maccabi Petah Tikva U19
80' Wissel Stade Rennes U19 Wissel E. Waflart voor A. Nugent Stade Rennes U19
80' Wissel Stade Rennes U19 Wissel M. Abline voor F. Rivollier Stade Rennes U19
84' Wissel Maccabi Petah Tikva U19 Wissel I. Noy voor N. K. Osoh Maccabi Petah Tikva U19
84' Wissel Maccabi Petah Tikva U19 Wissel M. Meir voor D. Tesker Maccabi Petah Tikva U19
87' Wissel Stade Rennes U19 Wissel K. Gasnier voor J. Kadile Stade Rennes U19
87' Wissel Stade Rennes U19 Wissel K. Galisson voor A. Kereoudan Stade Rennes U19
90' Wissel Maccabi Petah Tikva U19 Wissel E. Shafiki voor O. Arzi Maccabi Petah Tikva U19
Video hoogtepunten en samenvatting Maccabi Petah Tikva U19 - Stade Rennes U19
Opstellingen Maccabi Petah Tikva U19 - Stade Rennes U19
De opstellingen van Maccabi Petah Tikva U19 en Stade Rennes U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.