Nabeschouwing Manchester City O19 - Olympique Lyon O19 (1-4) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 19 september 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Manchester City O19 het woensdag 19 september 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Olympique Lyon O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Academy Stadium in Manchester.

Via de Manchester City O19 - Olympique Lyon O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester City O19 - Olympique Lyon O19 (1-4)

Het UEFA Youth League duel tussen Manchester City O19 en Olympique Lyon O19 is onder leiding van scheidsrechter Petr Ardeleanu geëindigd in een 1-4 overwinning voor Olympique Lyon O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 18e minuut door P. Devarrewaere, waarmee Olympique Lyon U19 met 0-1 de leiding nam. Olympique Lyon U19 vergrootte in de 20e minuut de voorsprong nadat het via een goal van L. Pintor op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut wist Manchester City U19 de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via F. Nmecha.

Na 86 minuten werd de voorsprong voor Olympique Lyon U19 vergroot nadat M. Cherki de 1-3 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 87e minuut wist C. Augarreau namens Olympique Lyon U19 de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Petr Ardeleanu bij een 1-4 eindstand in het voordeel van Olympique Lyon O19.

Wedstrijdstatistieken Manchester City O19 - Olympique Lyon O19
1
4
LIVE Manchester City O19 - Olympique Lyon O19 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester City O19 - Olympique Lyon O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Manchester City U19 Gele kaart voor Alpha Dionkou Manchester City U19
18' Doelpunt Olympique Lyon U19 Doelpunt P. Devarrewaere met assist van H. Rafia Olympique Lyon U19 0-1
20' Doelpunt Olympique Lyon U19 Doelpunt L. Pintor met assist van Y. Soumare Olympique Lyon U19 0-2
33' Gele kaart Olympique Lyon U19 Gele kaart voor P. Kyatengwa Olympique Lyon U19
46' Wissel Manchester City U19 Wissel T. Harwood-Bellis voor J. Frimpong Manchester City U19
46' Wissel Manchester City U19 Wissel F. Nmecha voor Adrian Bernabe Manchester City U19
57' Doelpunt Manchester City U19 Doelpunt F. Nmecha met assist van I. Poveda Manchester City U19 1-2
59' Wissel Manchester City U19 Wissel R. Matondo voor B. Garré Manchester City U19
68' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel M. Bard voor Y. Soumare Olympique Lyon U19
75' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel C. Augarreau voor H. Rafia Olympique Lyon U19
75' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel L. Perrier voor T. Thomas Olympique Lyon U19
76' Wissel Manchester City U19 Wissel H. Ogunby voor K. Simmonds Manchester City U19
82' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel M. Cherki voor L. Pintor Olympique Lyon U19
85' Gele kaart Manchester City U19 Gele kaart voor T. Harwood-Bellis Manchester City U19
86' Doelpunt Olympique Lyon U19 Doelpunt M. Cherki met assist van M. Bard Olympique Lyon U19 1-3
87' Doelpunt Olympique Lyon U19 Doelpunt C. Augarreau met assist van M. Bard Olympique Lyon U19 1-4
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester City O19 - Olympique Lyon O19
Opstellingen Manchester City O19 - Olympique Lyon O19

Voorbeschouwing Manchester City O19 - Olympique Lyon O19

Manchester City O19 en Olympique Lyon O19 treffen elkaar in de 1e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Petr Ardeleanu en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe UEFA Youth League seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Manchester City O19 en Olympique Lyon O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.