Nabeschouwing Monaco O19 - Borussia Dortmund O19 (1-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 11 december 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Monaco O19 het dinsdag 11 december 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Borussia Dortmund O19.

Via de Monaco O19 - Borussia Dortmund O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco O19 - Borussia Dortmund O19 (1-1)

De UEFA Youth League 2018/2019 wedstrijd tussen Monaco O19 en Borussia Dortmund O19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door A. Jiddou, waarmee Monaco U19 met 1-0 de leiding nam. Borussia Dortmund U19 kreeg via A. Bakir in de 37e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Luca Barbeno de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte R. Hetemi namens Borussia Dortmund U19 in de 79e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Monaco O19 - Borussia Dortmund O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco O19 - Borussia Dortmund O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

21' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor A. Kote Monaco U19
24' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt A. Jiddou met assist van R. Duah-Adusei Monaco U19 1-0
36' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor J. Abonnel Monaco U19
37' Penalty gemist Borussia Dortmund U19 Penalty gemist A. Bakir Borussia Dortmund U19
41' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor A. Bakir Borussia Dortmund U19
46' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel M. Göckan voor Y. Ibrahim Borussia Dortmund U19
46' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel E. Zauner voor R. Khadra Borussia Dortmund U19
48' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor K. Bafounta Borussia Dortmund U19
61' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor M. Göckan Borussia Dortmund U19
62' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel R. Kehr voor D. Wanner Borussia Dortmund U19
65' Gele kaart Borussia Dortmund U19 Gele kaart voor M. Pherai Borussia Dortmund U19
73' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel M. Wengerowski voor A. Bakir Borussia Dortmund U19
77' Wissel Borussia Dortmund U19 Wissel R. Hetemi voor M. Pherai Borussia Dortmund U19
78' Wissel Monaco U19 Wissel E. Ayiah voor R. Duah-Adusei Monaco U19
79' Doelpunt Borussia Dortmund U19 Doelpunt R. Hetemi met assist van R. Kehr Borussia Dortmund U19 1-1
87' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor A. Silva Monaco U19
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco O19 - Borussia Dortmund O19
Opstellingen Monaco O19 - Borussia Dortmund O19
De opstellingen van Monaco O19 en Borussia Dortmund O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.