Nabeschouwing Monaco O19 - Club Brugge O19 (3-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 6 november 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Monaco O19 het dinsdag 6 november 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Club Brugge O19.

Via de Monaco O19 - Club Brugge O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Monaco O19 - Club Brugge O19 (3-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Monaco O19 en Club Brugge O19 is onder leiding van scheidsrechter Roei Reinshreiber geëindigd in een 3-1 overwinning voor Monaco O19. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van N. Fuakala zette Monaco U19 op een 1-0 voorsprong in de 27e minuut van de wedstrijd. Monaco U19 vergrootte in de 34e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mehdi Zerkane op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 41e minuut volgde een derde treffer van Monaco U19, waarmee W. Isidor zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 77 minuten deed C. Ngonge iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Club Brugge U19 werd verkleind tot 3-1. Hiermee kon een nederlaag voor Club Brugge U19 echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Monaco O19.

LIVE Monaco O19 - Club Brugge O19 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Monaco O19 - Club Brugge O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Eigen doelpunt Monaco U19 Eigen doelpunt N. Fuakala Monaco U19 1-0
33' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor Mehdi Zerkane Monaco U19
34' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt Mehdi Zerkane met assist van L. Abanda Mfomo Monaco U19 2-0
41' Doelpunt Monaco U19 Doelpunt W. Isidor met assist van Mehdi Zerkane Monaco U19 3-0
46' Wissel Club Brugge U19 Wissel C. De Ketelaere voor N. Fadiga Club Brugge U19
56' Wissel Monaco U19 Wissel E. Utkus voor Mehdi Zerkane Monaco U19
59' Wissel Club Brugge U19 Wissel J. Vervaque voor N. Fuakala Club Brugge U19
66' Wissel Club Brugge U19 Wissel M. Cambier voor G. Lemoine Club Brugge U19
67' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor S. Asoma Club Brugge U19
74' Wissel Club Brugge U19 Wissel L. Dendoncker voor S. Asoma Club Brugge U19
74' Wissel Club Brugge U19 Wissel V. Shala voor L. Declerck Club Brugge U19
77' Doelpunt Club Brugge U19 Doelpunt C. Ngonge met assist van M. De Cuyper Club Brugge U19 3-1
79' Gele kaart Club Brugge U19 Gele kaart voor M. Cambier Club Brugge U19
83' Wissel Monaco U19 Wissel D. Čolina voor L. Abanda Mfomo Monaco U19
95' Gele kaart Monaco U19 Gele kaart voor D. Čolina Monaco U19
Video hoogtepunten en samenvatting Monaco O19 - Club Brugge O19
Opstellingen Monaco O19 - Club Brugge O19
De opstellingen van Monaco O19 en Club Brugge O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.