Nabeschouwing Olympiakos Piraeus O19 - Crvena Zvezda O19 (0-1) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 11 december 2019 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Olympiakos Piraeus O19 het woensdag 11 december 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Crvena Zvezda O19.

Via de Olympiakos Piraeus O19 - Crvena Zvezda O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympiakos Piraeus O19 - Crvena Zvezda O19 (0-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Olympiakos Piraeus O19 en Crvena Zvezda O19 is onder leiding van scheidsrechter Krzysztof Jakubik geëindigd in een 0-1 overwinning voor Crvena Zvezda O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door A. Radulovic, waarmee Crvena Zvezda U19 met 0-1 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Crvena Zvezda O19.

LIVE Olympiakos Piraeus O19 - Crvena Zvezda O19 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympiakos Piraeus O19 - Crvena Zvezda O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Doelpunt Crvena Zvezda U19 Doelpunt A. Radulovic Crvena Zvezda U19 0-1
43' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor M. Milikic Crvena Zvezda U19
55' Gele kaart Olympiakos Piraeus U19 Gele kaart voor K. Belic Olympiakos Piraeus U19
61' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel G. Neofytidis voor K. Belic Olympiakos Piraeus U19
68' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel V. Sourlis voor P. Katsavakis Olympiakos Piraeus U19
68' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel A. Tselios voor E. Keramidas Olympiakos Piraeus U19
77' Gele kaart Crvena Zvezda U19 Gele kaart voor A. Lukic Crvena Zvezda U19
81' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel V. Ntotis voor E. Bullari Olympiakos Piraeus U19
81' Wissel Olympiakos Piraeus U19 Wissel A. Voilis voor G. Fekkas Olympiakos Piraeus U19
83' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel A. Ilic voor A. Matic Crvena Zvezda U19
83' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel P. Piplica voor A. Radulovic Crvena Zvezda U19
86' Gele kaart Olympiakos Piraeus U19 Gele kaart voor N. Nikolis Olympiakos Piraeus U19
87' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel M. Lazetic voor B. Burmaz Crvena Zvezda U19
92' Wissel Crvena Zvezda U19 Wissel S. Pesovic voor I. Babic Crvena Zvezda U19
Video hoogtepunten en samenvatting Olympiakos Piraeus O19 - Crvena Zvezda O19
Opstellingen Olympiakos Piraeus O19 - Crvena Zvezda O19

Voorbeschouwing Olympiakos Piraeus O19 - Crvena Zvezda O19

Olympiakos Piraeus O19 en Crvena Zvezda O19 treffen elkaar in de 6e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Krzysztof Jakubik en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Olympiakos Piraeus O19 en Crvena Zvezda O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 1 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Crvena Zvezda O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Crvena Zvezda O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Olympiakos Piraeus O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Olympiakos Piraeus O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Olympiakos Piraeus O19 0
Winst Crvena Zvezda O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympiakos Piraeus O19 op een 4e positie staat, terwijl we Crvena Zvezda O19 terugvinden op de 2e plaats.