Nabeschouwing Olympique Lyon O19 - Shakhtar Donetsk O19 (2-0) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 2 oktober 2018 - 15:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Olympique Lyon O19 het dinsdag 2 oktober 2018 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Shakhtar Donetsk O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Groupama OL Academy Décines-Charpieu in Décines-Charpieu.

Via de Olympique Lyon O19 - Shakhtar Donetsk O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Olympique Lyon O19 - Shakhtar Donetsk O19 (2-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Olympique Lyon O19 en Shakhtar Donetsk O19 is onder leiding van scheidsrechter Nikola Popov geëindigd in een 2-0 overwinning voor Olympique Lyon O19. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door Y. Soumare, waarmee Olympique Lyon U19 met 1-0 de leiding nam. In de 66e minuut kreeg V. Bondar van Shakhtar Donetsk U19 voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Shakhtar Donetsk U19 de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Olympique Lyon U19 via een goal van L. Pintor in de 68e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Olympique Lyon O19.

LIVE Olympique Lyon O19 - Shakhtar Donetsk O19 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Olympique Lyon O19 - Shakhtar Donetsk O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Olympique Lyon U19 Doelpunt Y. Soumare met assist van H. Rafia Olympique Lyon U19 1-0
39' Gele kaart Shakhtar Donetsk U19 Gele kaart voor V. Bondar Shakhtar Donetsk U19
46' Gele kaart Olympique Lyon U19 Gele kaart voor Olympique Lyon U19
61' Gele kaart Olympique Lyon U19 Gele kaart voor C. Mayounga Ngolou Olympique Lyon U19
63' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel H. Sudakov voor D. Kryskiv Shakhtar Donetsk U19
66' Tweede gele kaart Shakhtar Donetsk U19 Tweede gele kaart voor V. Bondar Shakhtar Donetsk U19
68' Doelpunt Olympique Lyon U19 Doelpunt L. Pintor met assist van H. Rafia Olympique Lyon U19 2-0
77' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel R. Anaba voor M. Bard Olympique Lyon U19
77' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel C. Augarreau voor Y. Soumare Olympique Lyon U19
78' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel K. Prykhodko voor M. Chekh Shakhtar Donetsk U19
78' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel A. Kholod voor A. Kulakov Shakhtar Donetsk U19
83' Gele kaart Shakhtar Donetsk U19 Gele kaart voor K. Romaniuk Shakhtar Donetsk U19
85' Wissel Shakhtar Donetsk U19 Wissel O. Kashchuk voor K. Romaniuk Shakhtar Donetsk U19
88' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel T. Thomas voor H. Rafia Olympique Lyon U19
90' Wissel Olympique Lyon U19 Wissel E. Coly voor C. Augarreau Olympique Lyon U19
Video hoogtepunten en samenvatting Olympique Lyon O19 - Shakhtar Donetsk O19
Opstellingen Olympique Lyon O19 - Shakhtar Donetsk O19

Voorbeschouwing Olympique Lyon O19 - Shakhtar Donetsk O19

Olympique Lyon O19 en Shakhtar Donetsk O19 treffen elkaar in de 2e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikola Popov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Olympique Lyon O19 en Shakhtar Donetsk O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.

Winst Olympique Lyon O19 0
Winst Shakhtar Donetsk O19 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Olympique Lyon O19 op een 1e positie staat, terwijl we Shakhtar Donetsk O19 terugvinden op de 3e plaats.