Nabeschouwing Porto O19 - Liepaja O19 (4-2) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 2 oktober 2019 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Porto O19 het woensdag 2 oktober 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Liepaja O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro de Treinos e Formação Desportiva PortoGaia in Vila Nova de Gaia.

Via de Porto O19 - Liepaja O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto O19 - Liepaja O19 (4-2)

Het UEFA Youth League duel tussen Porto O19 en Liepaja O19 is onder leiding van scheidsrechter Keith Kennedy geëindigd in een 4-2 overwinning voor Porto O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door G. Albuquerque, waarmee Porto U19 met 1-0 de leiding nam. Porto U19 vergrootte in de 57e minuut de voorsprong nadat het via een goal van F. Vieira op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut volgde een derde treffer van Porto U19, waarmee A. Sousa zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Vitinha zette Porto U19 even later op 4-0 nadat hij een door scheidsrechter Keith Kennedy toegekende penalty wist te benutten. Na 77 minuten wist Liepaja U19 eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van G. Riekstins bracht het de achterstand terug tot 4-1. In de 87e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van Liepaja U19 speler V. Ziemelis.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Keith Kennedy bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Porto O19.

Wedstrijdstatistieken Porto O19 - Liepaja O19
4
2
LIVE Porto O19 - Liepaja O19 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto O19 - Liepaja O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Porto U19 Doelpunt G. Albuquerque Porto U19 1-0
46' Gele kaart Liepaja U19 Gele kaart voor E. Bite Liepaja U19
56' Gele kaart Liepaja U19 Gele kaart voor G. Luks Liepaja U19
56' Wissel Liepaja U19 Wissel K. Jurjevs voor R. Melkis Liepaja U19
57' Doelpunt Porto U19 Doelpunt F. Vieira Porto U19 2-0
60' Doelpunt Porto U19 Doelpunt A. Sousa met assist van Vitinha Porto U19 3-0
63' Penalty Porto U19 Penalty Vitinha Porto U19 4-0
64' Wissel Porto U19 Wissel R. Valente voor M. Mane Porto U19
64' Wissel Porto U19 Wissel D. Moreira voor J. Gomez Porto U19
64' Wissel Liepaja U19 Wissel G. Riekstins voor R. Vilumsons Liepaja U19
67' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor L. Faustino Porto U19
74' Wissel Porto U19 Wissel F. Conceicao voor G. Albuquerque Porto U19
77' Doelpunt Liepaja U19 Doelpunt G. Riekstins Liepaja U19 4-1
80' Gele kaart Liepaja U19 Gele kaart voor R. Zelmanis Liepaja U19
84' Wissel Porto U19 Wissel T. Matos voor L. Dias Porto U19
85' Wissel Porto U19 Wissel B. Folha voor F. Vieira Porto U19
87' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor F. Mendy Porto U19
87' Penalty Liepaja U19 Penalty V. Ziemelis Liepaja U19 4-2
88' Wissel Liepaja U19 Wissel K. Piksens voor M. Sidorovs Liepaja U19
88' Wissel Liepaja U19 Wissel A. Andersons voor K. Jurjevs Liepaja U19
94' Gele kaart Liepaja U19 Gele kaart voor K. Piksens Liepaja U19
Video hoogtepunten en samenvatting Porto O19 - Liepaja O19
Opstellingen Porto O19 - Liepaja O19

Voorbeschouwing Porto O19 - Liepaja O19

Porto O19 en Liepaja O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Keith Kennedy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Porto O19 en Liepaja O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.