Nabeschouwing Porto O19 - Salzburg O19 (1-1) (6-7 na strafschoppen) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 12 februari 2020 - 16:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Porto O19 het woensdag 12 februari 2020 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Salzburg O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Centro de Treinos e Formação Desportiva PortoGaia in Vila Nova de Gaia.

Via de Porto O19 - Salzburg O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Porto O19 - Salzburg O19 (1-1) (6-7 na strafschoppen)

Het UEFA Youth League duel tussen Porto O19 en Salzburg O19 is onder leiding van scheidsrechter Halil Umut Meler geëindigd in een overwinning voor Salzburg O19. Er moesten strafschoppen aan te pas komen om een winnaar te bepalen. Na de reguliere speeltijd was de stand 1-1 en ook na verlenging kwam er geen winnaar uit de bus. Uiteindelijk bleek Salzburg O19 het meest scherp tijdens de strafschoppenserie, die door de ploeg met 6-7 gewonnen werd.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door N. Seiwald, waarmee Salzburg U19 met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van F. Vieira in de 39e minuut zorgde er even later voor dat Porto U19 weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Ook de verlenging zorgde uiteindelijk niet voor een winnaar, waardoor er strafschoppen genomen moesten worden. Uiteindelijk resulteerde dit in een 6-7 score in het voordeel van Salzburg O19, die daarmee de overwinning mocht claimen.

LIVE Porto O19 - Salzburg O19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Porto O19 - Salzburg O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor W. Nunes Silva Salzburg U19
23' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt N. Seiwald met assist van A. Prass Salzburg U19 0-1
36' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor F. Vieira Porto U19
37' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor L. Sucic Salzburg U19
39' Penalty Porto U19 Penalty F. Vieira Porto U19 1-1
56' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor J. C. Adamu Salzburg U19
70' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor N. Seiwald Salzburg U19
71' Wissel Porto U19 Wissel R. Pereira voor G. Albuquerque Porto U19
83' Wissel Salzburg U19 Wissel A. Oroz voor B. Okoh Salzburg U19
86' Gele kaart Porto U19 Gele kaart voor R. Pinheiro Porto U19
90' Wissel Porto U19 Wissel M. Mane voor T. Matos Porto U19
93' Gele kaart Salzburg U19 Gele kaart voor P. Pokorny Salzburg U19
1' Penalty gescoord in shootout Porto U19 Penalty gescoord in shootout F. Vieira Porto U19 1-0
1' Penalty gescoord in shootout Salzburg U19 Penalty gescoord in shootout P. Pokorny Salzburg U19 1-1
2' Penalty gescoord in shootout Porto U19 Penalty gescoord in shootout A. Sousa Porto U19 2-1
2' Penalty gescoord in shootout Salzburg U19 Penalty gescoord in shootout A. Prass Salzburg U19 2-2
3' Penalty gemist in shootout Porto U19 Penalty gemist in shootout R. Valente Porto U19
3' Penalty gescoord in shootout Salzburg U19 Penalty gescoord in shootout L. Sucic Salzburg U19 2-3
4' Penalty gescoord in shootout Porto U19 Penalty gescoord in shootout D. Moreira Porto U19 3-3
4' Penalty gemist in shootout Salzburg U19 Penalty gemist in shootout J. C. Adamu Salzburg U19
5' Penalty gemist in shootout Porto U19 Penalty gemist in shootout L. Faustino Porto U19
5' Penalty gemist in shootout Salzburg U19 Penalty gemist in shootout D. Affengruber Salzburg U19
6' Penalty gescoord in shootout Porto U19 Penalty gescoord in shootout R. Pereira Porto U19 4-3
6' Penalty gescoord in shootout Salzburg U19 Penalty gescoord in shootout A. Oroz Salzburg U19 4-4
7' Penalty gescoord in shootout Porto U19 Penalty gescoord in shootout Pedro Justiniano Porto U19 5-4
7' Penalty gescoord in shootout Salzburg U19 Penalty gescoord in shootout N. Seiwald Salzburg U19 5-5
8' Penalty gescoord in shootout Porto U19 Penalty gescoord in shootout R. Pinheiro Porto U19 6-5
8' Penalty gescoord in shootout Salzburg U19 Penalty gescoord in shootout K. Adeyemi Salzburg U19 6-6
9' Penalty gemist in shootout Porto U19 Penalty gemist in shootout F. Meixedo Porto U19
9' Penalty gescoord in shootout Salzburg U19 Penalty gescoord in shootout W. Nunes Silva Salzburg U19 6-7
Video hoogtepunten en samenvatting Porto O19 - Salzburg O19
Opstellingen Porto O19 - Salzburg O19
De opstellingen van Porto O19 en Salzburg O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.
Voorbeschouwing Porto O19 - Salzburg O19

Porto O19 en Salzburg O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Halil Umut Meler en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Porto O19 en Salzburg O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 21 februari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Porto O19 favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Salzburg O19 slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.