Nabeschouwing PSV O19 - Internazionale O19 (2-1) || UEFA Youth League 2018/2019

Woensdag 3 oktober 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt PSV O19 het woensdag 3 oktober 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Internazionale O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Sportcomplex De Herdgang in Eindhoven.

Via de PSV O19 - Internazionale O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing PSV O19 - Internazionale O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen PSV O19 en Internazionale O19 is onder leiding van scheidsrechter Bart Vertenten geëindigd in een 2-1 overwinning voor PSV O19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 24e minuut door F. Colidio, waarmee Internazionale U19 met 0-1 de leiding nam. PSV U19 kwam in de 86e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van J. Piroe, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette Y. Vertessen zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee PSV U19 de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Bart Vertenten, waardoor PSV O19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE PSV O19 - Internazionale O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd PSV O19 - Internazionale O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor D. Vos PSV U19
24' Doelpunt Internazionale U19 Doelpunt F. Colidio met assist van M. Pompetti Internazionale U19 0-1
55' Gele kaart Internazionale U19 Gele kaart voor A. Adorante Internazionale U19
61' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor T. Daverveld PSV U19
63' Wissel PSV U19 Wissel N. Thomas voor D. Timan PSV U19
73' Wissel Internazionale U19 Wissel F. DAmico voor A. Adorante Internazionale U19
77' Wissel PSV U19 Wissel O. Horvath voor S. Sidibe PSV U19
78' Wissel Internazionale U19 Wissel R. Burgio voor L. Colombini Internazionale U19
79' Gele kaart PSV U19 Gele kaart voor A. Obispo PSV U19
86' Doelpunt PSV U19 Doelpunt J. Piroe met assist van M. Ihattaren PSV U19 1-1
86' Wissel PSV U19 Wissel K. Oostenbrink voor R. Zeegers PSV U19
88' Wissel Internazionale U19 Wissel D. Grassini voor S. Mulattieri Internazionale U19
89' Wissel Internazionale U19 Wissel M. Ballabio voor M. Pompetti Internazionale U19
89' Wissel Internazionale U19 Wissel D. Merola voor F. Colidio Internazionale U19
93' Doelpunt PSV U19 Doelpunt Y. Vertessen met assist van T. Daverveld PSV U19 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting PSV O19 - Internazionale O19
Opstellingen PSV O19 - Internazionale O19
De opstellingen van PSV O19 en Internazionale O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.