Nabeschouwing RB Leipzig O19 - Zenit U19 (1-1) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 23 oktober 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt RB Leipzig O19 het woensdag 23 oktober 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Zenit U19. De wedstrijd wordt gespeeld in Trainingszentrum RB Leipzig Platz 1 in Leipzig.

Via de RB Leipzig O19 - Zenit U19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing RB Leipzig O19 - Zenit U19 (1-1)

De UEFA Youth League 2019/2020 wedstrijd tussen RB Leipzig O19 en Zenit U19 geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. RB Leipzig U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van N. Holm. Zenit U19 kwam na 53 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van K. Kravtsov, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE RB Leipzig O19 - Zenit U19 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd RB Leipzig O19 - Zenit U19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt RB Leipzig U19 Doelpunt N. Holm met assist van L. Candido RB Leipzig U19 1-0
46' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor D. Prokhin Zenit U19
46' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor M. Bondswell RB Leipzig U19
52' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor T. Krauss RB Leipzig U19
53' Doelpunt Zenit U19 Doelpunt K. Kravtsov met assist van N. Simdyankin Zenit U19 1-1
57' Gele kaart RB Leipzig U19 Gele kaart voor D. Borkowski RB Leipzig U19
60' Wissel RB Leipzig U19 Wissel J. Wosz voor D. Borkowski RB Leipzig U19
62' Wissel RB Leipzig U19 Wissel M. Talabidi voor M. Bondswell RB Leipzig U19
69' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor K. Kravtsov Zenit U19
72' Wissel Zenit U19 Wissel R. Nogtev voor K. Schetinin Zenit U19
79' Wissel Zenit U19 Wissel K. Kosarev voor M. Bachinski Zenit U19
82' Wissel RB Leipzig U19 Wissel O. Bias voor S. Bonnah RB Leipzig U19
82' Wissel RB Leipzig U19 Wissel H. Ramos voor F. Hartmann RB Leipzig U19
90' Gele kaart Zenit U19 Gele kaart voor R. Nogtev Zenit U19
95' Wissel Zenit U19 Wissel D. Knyazev voor I. Vakhania Zenit U19
Video hoogtepunten en samenvatting RB Leipzig O19 - Zenit U19
Opstellingen RB Leipzig O19 - Zenit U19
De opstellingen van RB Leipzig O19 en Zenit U19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.