Nabeschouwing Roma O19 - Real Madrid O19 (1-6) || UEFA Youth League 2018/2019

Dinsdag 27 november 2018 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2018/2019 neemt Roma O19 het dinsdag 27 november 2018 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Real Madrid O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadio Tre Fontane (Roma) in Roma.

Via de Roma O19 - Real Madrid O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Roma O19 - Real Madrid O19 (1-6)

Het UEFA Youth League duel tussen Roma O19 en Real Madrid O19 is onder leiding van scheidsrechter Fedayi San geëindigd in een 1-6 overwinning voor Real Madrid O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Real Madrid U19 kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van Gila Fuentes. Real Madrid U19 vergrootte in de 9e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Rodrigo Rodrigues op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Real Madrid U19, waarmee Miguel Gutiérrez zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 59 minuten deed A. Riccardi iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Roma U19 werd verkleind tot 1-3. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 70e minuut nadat Rodrigo Rodrigues namens Real Madrid U19 de bal tussen de palen wist te werken: 1-4. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 91e minuut was het Pedro Ruiz van Real Madrid U19 wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 1-5 scoorde. Namens Real Madrid U19 mocht Pedro Ruiz in de 94e minuut het laatste doelpunt van de wedstrijd maken, die daarmee tekende voor de eindstand: 1-6.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fedayi San bij een 1-6 eindstand in het voordeel van Real Madrid O19.

LIVE Roma O19 - Real Madrid O19 1-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Roma O19 - Real Madrid O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Gila Fuentes met assist van Miguel Baeza Real Madrid U19 0-1
9' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Rodrigo Rodrigues met assist van Marvin Real Madrid U19 0-2
24' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Miguel Gutiérrez met assist van Víctor Chust Real Madrid U19 0-3
33' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Marvin Real Madrid U19
37' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor A. Riccardi Roma U19
37' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Carlos Real Madrid U19
43' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor A. Marcucci Roma U19
46' Wissel Roma U19 Wissel L. DOrazio voor F. Bucri Roma U19
47' Gele kaart Real Madrid U19 Gele kaart voor Antonio Blanco Real Madrid U19
57' Wissel Roma U19 Wissel M. Bamba voor J. Greco Roma U19
59' Doelpunt Roma U19 Doelpunt A. Riccardi met assist van M. Bamba Roma U19 1-3
61' Wissel Real Madrid U19 Wissel Álvaro voor Marvin Real Madrid U19
61' Wissel Real Madrid U19 Wissel Francisco Cardoso voor Antonio Blanco Real Madrid U19
66' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor R. Cargnelutti Roma U19
70' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Rodrigo Rodrigues met assist van Alberto Real Madrid U19 1-4
72' Wissel Real Madrid U19 Wissel S. Garcia Darriba voor Alberto Real Madrid U19
73' Wissel Real Madrid U19 Wissel Pedro Ruiz voor Rodrigo Rodrigues Real Madrid U19
76' Wissel Roma U19 Wissel L. Chierico voor S. Pezzella Roma U19
77' Gele kaart Roma U19 Gele kaart voor G. Cangiano Roma U19
81' Wissel Real Madrid U19 Wissel Moha voor Carlos Real Madrid U19
85' Wissel Roma U19 Wissel K. Masangu voor A. Marcucci Roma U19
85' Wissel Roma U19 Wissel A. Santese voor R. Cargnelutti Roma U19
91' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Pedro Ruiz met assist van A. Țîrlea Real Madrid U19 1-5
94' Doelpunt Real Madrid U19 Doelpunt Pedro Ruiz Real Madrid U19 1-6
Video hoogtepunten en samenvatting Roma O19 - Real Madrid O19
Opstellingen Roma O19 - Real Madrid O19

Voorbeschouwing Roma O19 - Real Madrid O19

Roma O19 en Real Madrid O19 treffen elkaar in de 5e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Fedayi San en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Roma O19 en Real Madrid O19 in de UEFA Youth League vond plaats op 19 september 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Real Madrid O19. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Real Madrid O19 favoriet. 1 keer wist de ploeg van Roma O19 te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Roma O19. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Roma O19 0
Winst Real Madrid O19 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Roma O19 op een 2e positie staat, terwijl we Real Madrid O19 terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.