Nabeschouwing Salzburg O19 - Liverpool O19 (2-3) || UEFA Youth League 2019/2020

Dinsdag 10 december 2019 - 14:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Salzburg O19 het dinsdag 10 december 2019 om 14:00 uur in eigen huis op tegen Liverpool O19. De wedstrijd wordt gespeeld in DAS.GOLDBERG Stadion in Grödig.

Via de Salzburg O19 - Liverpool O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Salzburg O19 - Liverpool O19 (2-3)

Het UEFA Youth League duel tussen Salzburg O19 en Liverpool O19 is onder leiding van scheidsrechter Fran Jović geëindigd in een 2-3 overwinning voor Liverpool O19. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door L. Sucic, waarmee Salzburg U19 met 1-0 de leiding nam. Salzburg U19 vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. Anselm op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Liverpool U19 vervolgens op 2-1. Het was H. Elliott die vanaf 11 meter wist te scoren in de 67e minuut.

Na 79 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat T. Hill de 2-2 maakte voor Liverpool U19. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Zo leek de wedstrijd te gaan eindigen in een gelijkspel. Het was uiteindelijk Liverpool U19 dat in de 93e minuut toch nog langszij wist te komen, nadat J. Bearne de 2-3 wist te scoren en hiermee tevens matchwinnaar werd.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Fran Jović bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Liverpool O19.

LIVE Salzburg O19 - Liverpool O19 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Salzburg O19 - Liverpool O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt L. Sucic Salzburg U19 1-0
21' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor K. Hoever Liverpool U19
24' Doelpunt Salzburg U19 Doelpunt T. Anselm met assist van K. Adeyemi Salzburg U19 2-0
40' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor N. Williams Liverpool U19
67' Penalty Liverpool U19 Penalty H. Elliott Liverpool U19 2-1
67' Gele kaart Liverpool U19 Gele kaart voor H. Elliott Liverpool U19
74' Wissel Liverpool U19 Wissel L. Stewart voor E. Dixon-Bonner Liverpool U19
78' Wissel Salzburg U19 Wissel C. Bukta voor K. Adeyemi Salzburg U19
78' Wissel Salzburg U19 Wissel B. Sesko voor J. C. Adamu Salzburg U19
79' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt T. Hill Liverpool U19 2-2
80' Wissel Liverpool U19 Wissel J. Bearne voor L. Longstaff Liverpool U19
86' Wissel Salzburg U19 Wissel T. Schiestl voor T. Anselm Salzburg U19
89' Wissel Liverpool U19 Wissel M. Boyes voor J. Norris Liverpool U19
89' Wissel Liverpool U19 Wissel T. Clayton voor J. Cain Liverpool U19
93' Doelpunt Liverpool U19 Doelpunt J. Bearne met assist van L. Stewart Liverpool U19 2-3
Video hoogtepunten en samenvatting Salzburg O19 - Liverpool O19
Opstellingen Salzburg O19 - Liverpool O19
De opstellingen van Salzburg O19 en Liverpool O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.