Nabeschouwing Slovan Bratislava U19 - Ludogorets O19 (1-0) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 2 oktober 2019 - 18:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Slovan Bratislava U19 het woensdag 2 oktober 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Ludogorets O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Národný Futbalový Štadión in Bratislava.

Via de Slovan Bratislava U19 - Ludogorets O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Slovan Bratislava U19 - Ludogorets O19 (1-0)

Het UEFA Youth League duel tussen Slovan Bratislava U19 en Ludogorets O19 is onder leiding van scheidsrechter Nikolas Neokleous geëindigd in een 1-0 overwinning voor Slovan Bratislava U19. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door D. Potoma, waarmee Slovan Bratislava U19 met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Slovan Bratislava U19 uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Slovan Bratislava U19 - Ludogorets O19 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Slovan Bratislava U19 - Ludogorets O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Slovan Bratislava U19 Gele kaart voor F. Lichy Slovan Bratislava U19
50' Doelpunt Slovan Bratislava U19 Doelpunt D. Potoma met assist van M. Rosenberger Slovan Bratislava U19 1-0
56' Wissel Ludogorets U19 Wissel N. Ganchev voor G. Babaliev Ludogorets U19
66' Wissel Ludogorets U19 Wissel K. Yanakiev voor V. Naydenov Ludogorets U19
66' Gele kaart Ludogorets U19 Gele kaart voor P. Karaangelov Ludogorets U19
69' Gele kaart Slovan Bratislava U19 Gele kaart voor J. Lacko Slovan Bratislava U19
74' Wissel Slovan Bratislava U19 Wissel G. Hornyak voor D. Potoma Slovan Bratislava U19
78' Wissel Slovan Bratislava U19 Wissel D. Dohnansky voor R. Cerepkai Slovan Bratislava U19
92' Wissel Slovan Bratislava U19 Wissel A. Matos voor M. Rosenberger Slovan Bratislava U19
93' Wissel Ludogorets U19 Wissel N. Georgiev voor H. Kelyovluev Ludogorets U19
Video hoogtepunten en samenvatting Slovan Bratislava U19 - Ludogorets O19
Opstellingen Slovan Bratislava U19 - Ludogorets O19
De opstellingen van Slovan Bratislava U19 en Ludogorets O19 zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.