Nabeschouwing Stade Rennes U19 - Brodarac O19 (2-1) || UEFA Youth League 2019/2020

Woensdag 2 oktober 2019 - 17:00 uur

In de UEFA Youth League 2019/2020 neemt Stade Rennes U19 het woensdag 2 oktober 2019 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Brodarac O19. De wedstrijd wordt gespeeld in Stade de la Piverdière in Rennes.

Via de Stade Rennes U19 - Brodarac O19 live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Stade Rennes U19 - Brodarac O19 (2-1)

Het UEFA Youth League duel tussen Stade Rennes U19 en Brodarac O19 is onder leiding van scheidsrechter Kai Erik Steen geëindigd in een 2-1 overwinning voor Stade Rennes U19. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door L. Ilic, waarmee Brodarac U19 met 0-1 de leiding nam. Stade Rennes U19 kreeg via Y. Gboho in de 54e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Kai Erik Steen de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. In de 68e minuut kreeg D. Miladinovic van Brodarac U19 voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Brodarac U19 de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Met deze stand gingen beide teams de rust in. In de tweede helft scoorde M. Picouleau de gelijkmaker voor Stade Rennes U19 in de 85e minuut, waardoor beide teams weer op gelijke hoogte stonden. In de 96e was het Stade Rennes U19 dat op voorsprong kwam te staan na een goal van F. Rivollier.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Kai Erik Steen, waardoor Stade Rennes U19 dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Stade Rennes U19 - Brodarac O19 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Stade Rennes U19 - Brodarac O19 teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Brodarac U19 Gele kaart voor N. Marjanovic Brodarac U19
17' Gele kaart Brodarac U19 Gele kaart voor L. Ilic Brodarac U19
29' Gele kaart Brodarac U19 Gele kaart voor D. Miladinovic Brodarac U19
41' Doelpunt Brodarac U19 Doelpunt L. Ilic met assist van D. Miladinovic Brodarac U19 0-1
54' Penalty gemist Stade Rennes U19 Penalty gemist Y. Gboho Stade Rennes U19
55' Wissel Brodarac U19 Wissel A. Misic voor A. Nenadovic Brodarac U19
68' Tweede gele kaart Brodarac U19 Tweede gele kaart voor D. Miladinovic Brodarac U19
69' Wissel Stade Rennes U19 Wissel F. Rivollier voor J. Kadile Stade Rennes U19
72' Wissel Brodarac U19 Wissel P. Bunjevcevic voor B. Jaksic Brodarac U19
80' Wissel Stade Rennes U19 Wissel M. Abline voor N. Francoise Stade Rennes U19
85' Doelpunt Stade Rennes U19 Doelpunt M. Picouleau met assist van B. Soppy Stade Rennes U19 1-1
87' Wissel Brodarac U19 Wissel M. Petrovic voor L. Ilic Brodarac U19
96' Doelpunt Stade Rennes U19 Doelpunt F. Rivollier met assist van Y. Gboho Stade Rennes U19 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Stade Rennes U19 - Brodarac O19
Opstellingen Stade Rennes U19 - Brodarac O19

Voorbeschouwing Stade Rennes U19 - Brodarac O19

Stade Rennes U19 en Brodarac O19 treffen elkaar in de e speelronde van de UEFA Youth League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Kai Erik Steen en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Stade Rennes U19 en Brodarac O19 elkaar treffen in de UEFA Youth League.